reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Witam.wlasniw ktoś pytał o luteine ja co prawda biorę duphaston ake jeszcze biorę ok 3 tyg bo tyle mi zostało tabletek. Lekarz ostatnio mi przepisał 4 opakowania i kazał brać aż się skończą.

Ja po basenie zakładam sobie lactovaginal rewelacja moim zdaniem wiec jak macie problemy z jakimś dyskomfortem polecam.

reklama
Martwi mnie to crp a z drugiej strony pocieszam sie tym, że cały czas jest mniej wiecej na tym samym poziomie i nie rośnie...a widze, że mało kto w ciąży to robi.

nieśmiała sto lat i spełnienia marzeń :-)
bella no właśnie, może my nawet nie wiemy, że mamy podwyższone CRP, bo go nie sprawdzamy... nie wiem, dobrze,że masz wizytę, to przyciśnij gina jeszcze o to... masz wyjść stamtąd uspokojona! ;-)

co do kwasu foliowego to mi też gin mówił, żeby nie brać już samego tylko np w witaminach albo nawet wcale, jak nie chcę brać witamin

U mnie dziś nerwowy poranek. Znów od 3 do 5 bezsenność, więc kiedy M. mnie obudził, to byłam już zła, potem Martynka kaprysiła, marudziła, nie chciała się ubrać i zebrać do przedszkola, potem na parkingu przedszkolnym nie miałam gdzie stanąć, więc zastawiłam inny samochód i nerwówka, żeby szybko małą przebrać, zanim ktoś będzie chciał wyjechać. Na męża mam focha, mąż na mnie, my na Martynkę, Martynka na nas ;-)

Hej dziewczynki:)

Mi własnie lactovaginal też pomaga bardzo i kora dębu (nasiadówki) i jest o niebo lepiej:) bo w pewnym momencie tak mnie tam bolało wszystko, że masakra... A wycieka masa tabletkowa i tak musi być niestety:/

Didi super, że czujesz ruchy!:) Ja nic jeszcze nie czuję, ale chuderlakiem nie jestem, więc pewnie jeszcze troszkę sobie poczekam:D

Bella to crp na szczęście nie jest jakoś strasznie podwyższone, podpytałabym jeszcze raz lekarza, ale jak mówił żeby się nie martwić poprzednio to bym się nie martwiła... Powodzenia na wizycie:)

Nieśmiała 100 lat i spełnienia marzeń!!!:D

Ostatnia edycja:
A bo wszystko sie zaczelo od pobytu w szpitalu w 10 tygodniu z powodu krwawienia. Zaczeli mi robic badania i min to crp. Tam norma byla do 1 a ja mialam 1,23, wiec prawie że norma, ale niestety mądrzy lekarze zdecydowali, że dadzą mi antybiotyk amotaks. Po amotaksie dostałam grzybicy i crp zamiast spaść to urosło i tak się ciagnie aż do teraz. Brałam Pimafucin, macmiror ale ciągle czuje, że nie jest ok.

Niesmiałą\a 100 lat i spełnienia marzeń!!!

Bella po pimafucinie grzybica nie przeszła? Ja teraz biorę...

verna ta masa tabletkowa jest irytująca niestety :/

Dziś muszę zakupić pregnę. Jutro powtarzam znowu badania, a w poniedziałak wizyta, ciekawe czy z usg :)

Eweli85 to wszystko pomaga mi na chwile, nie wiem czy to grzybica czy jakieś bakterie czy inne dziadostwo. Sama ciekawa jestem co lekarz dzisiaj powie na te moje stany zapalne.

Eweli85, my byliśmy wczoraj na Głupim i Głupszym. Film jako taki, bylo pare scen, na których mozna bylo sie pośmiać, ale jakis chłopak siedzący z tylu rżał takim głupim śmiechem co chwila, jak publiczność w serialach w stylu comedy central. Bardzo irytujące to bylo.
Oprócz wstawania na siku raczej nie mam problemu ze spaniem. Choćby dziś - nastawilam budzik na 8, a obudziłam sie przed 10...

reklama
Do góry