reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Rukmini ja tez chcialam corke i balam sie isc na usg 3d bo lekarz mogl powiedziec ze bedzie chlopak, jak nam powiedzial ze syn to poplakalam sie ze szczescia, jak wyszlismy z gabinetu to powiedzialam do m ze gdyby ktos dal mi teraz mozliwosc zamienienia na core to za nic w swiecie bym nie zamienila bo tak go pokochalam. Mam synka a jest pomocny jak nie jedna dziewczynka, od urodzenia przebywal ze mna wszedzie, lezal w lezaczku w kuchni gdy gotowalam pieklam, teraz uwielbia mi we wszystkim pomagac, wszystkie zabawki sprzata jak skonczy sie bawic, wyciera ze mna kurze, odkurza, myje podloge normalnie wszystko wszystko chce robic, w tamtym roku pod choinke kupilismy mu kuchnie i gotuje nam prawie codziennie, co nie zmienia faktu ze jednak auta to priorytet, jaki cudowny widok mam jak razem z m od kilku dni klada sie na podloge i bawia autami, do tej pory zawsze ja sie z nim bawilam, ale chyba m stwierdzil ze maly jest juz na tyle duzy ze jest godny zabawy z nim :)

Ja bardzo chciałam syna 4 lata temu, gdy się zaczynaliśmy starać.
Miał być Mikołaj.
A teraz nie chcę ani Mikołaja, ani w ogóle syna.
Wtedy myślałam, że będziemy mieć więcej dzieci i synek będzie najstarszy.
Teraz wiem, że to będzie pierwsze i ostatnie. Dlatego wolę córę.
Ale może mi się odwidzi.
Bo chwilowo to ja nie chcę w ogóle żadnych dzieci.

Mitaginka, super wieści! Sama tez bym chciała córeczkę (dziś jedna koleżanka mi wróżyła dziewczynkę), ale tez im więcej czasu upływa w niewiedzy tym bardziej akceptuje myśl, że mógłby to być chłopiec ;-)

reklama
Do góry