reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Mitaginka Wszystkiego najlepszego :) Spełnienia marzeń!!! :D[FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]Dziewczyny polecam Wam fajną stronę: RADZIMY DOBRZE RODZIMY - INTERNETOWA SZKOŁA RODZENIA Strona główna[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]Oglądnęłam pierwsze odcinki i bardzo mi się podoba :) Na pierwszym się popłakałam :)[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
Andzia33 b najważniejsze że wszystko ok z dzidzią :) Ciekawa jestem jaki sprzęt ma Twój lekarz że był w stanie już określić płeć. Mój ma ponoć bardzo dobry a mówił że nie ma co na razie określać płci i kazał zaczekać jeszcze 3/4 tyg bo na razie nic nie widać.[FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]

susel [FONT=Open Sans, sans-serif]mi lekarz kazał powtórzyć badanie na toxo w 5 mies. Z tego powodu że mam w domu kota i jestem z nim w bliskim kontakcie, wchodzi mi do łóżka, sprzątam po nim itd. Ogólnie jest wszędzie :) Ale Jak do tej pory jeszcze toxo nie przechodziłam a od małego dziecka żyję w domu ze zwierzętami jak nie pies to kot :)[/FONT]

reklama
Mitaginka wszystkiego naj naj naj :)

Lisica powtórzysz badania i bedzie ok, ja musze w tym tygodniu też zrobić. Niby chorowałam przed poprzednią ciążą jeszcze i teraz powinno być ok ale i tak się denerwuje.
No i już zaczyna ciągnąć mi sie do wizyty a to jeszcze 1,5 tyg

Mitaginka Wszystkiego Najlepszego!!!

Domi11 ja na usg chodzę prywatnie. To moja druga ciąża. W pierwszej też chodziłam do niego. I na usg w14 tygodniu nic o płci nie mówił. Teraz nawet nie pytaliśmy. Sam się tym zainteresował. I powiedział że stawia 60% na chłopca i 40% na dziewczynkę.
Więc tak naprawdę okaże się w 20 tygodniu. A sprzęt ma chyba dobry. W pierwszej ciąży musieliśmy robić dodatkowo echo serca płodu bo podczas badania wykrył jakieś nieprawidłowości. Ale powiedział że za pewne wszystko jest w porządku tylko sprzęt ma tak czuły że czasami pokazuje coś czego w innym nie da się zobaczyć. I tak też było. Okazało się że ta nieprawidłowość jednak była ale się cofneła.

Jeśli chodzi o toxoplazmoze to też nie przechodziłam do tej pory więc lekko mnie to stresuje. W domu już mówią że zwariował z tą higieną. Oczywiście mam kota więc podczas każdego sprzątania mam schizę. Nie wiem tylko kiedy znowu zrobić badania. Pierwsze w tej ciąży robiłam w 8-9 tygodniu.

reklama
Beata kurcze wspolczuje tych wymiotow

Mitaginka odpoczywaj :)

Jacdzis obkupilsm dzieciaczki i kupilam pierwszecrzeczy dla malenstwa. W kaaphalu mega promocja byla

Do góry