reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Mitaginka Wszystkiego najlepszego :) Spełnienia marzeń!!! :D[FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]Dziewczyny polecam Wam fajną stronę: RADZIMY DOBRZE RODZIMY - INTERNETOWA SZKOŁA RODZENIA Strona główna[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]Oglądnęłam pierwsze odcinki i bardzo mi się podoba :) Na pierwszym się popłakałam :)[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
Andzia33 b najważniejsze że wszystko ok z dzidzią :) Ciekawa jestem jaki sprzęt ma Twój lekarz że był w stanie już określić płeć. Mój ma ponoć bardzo dobry a mówił że nie ma co na razie określać płci i kazał zaczekać jeszcze 3/4 tyg bo na razie nic nie widać.[FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]

susel [FONT=Open Sans, sans-serif]mi lekarz kazał powtórzyć badanie na toxo w 5 mies. Z tego powodu że mam w domu kota i jestem z nim w bliskim kontakcie, wchodzi mi do łóżka, sprzątam po nim itd. Ogólnie jest wszędzie :) Ale Jak do tej pory jeszcze toxo nie przechodziłam a od małego dziecka żyję w domu ze zwierzętami jak nie pies to kot :)[/FONT]

reklama
Mitaginka wszystkiego naj naj naj :)

Lisica powtórzysz badania i bedzie ok, ja musze w tym tygodniu też zrobić. Niby chorowałam przed poprzednią ciążą jeszcze i teraz powinno być ok ale i tak się denerwuje.
No i już zaczyna ciągnąć mi sie do wizyty a to jeszcze 1,5 tyg

Mitaginka Wszystkiego Najlepszego!!!

Domi11 ja na usg chodzę prywatnie. To moja druga ciąża. W pierwszej też chodziłam do niego. I na usg w14 tygodniu nic o płci nie mówił. Teraz nawet nie pytaliśmy. Sam się tym zainteresował. I powiedział że stawia 60% na chłopca i 40% na dziewczynkę.
Więc tak naprawdę okaże się w 20 tygodniu. A sprzęt ma chyba dobry. W pierwszej ciąży musieliśmy robić dodatkowo echo serca płodu bo podczas badania wykrył jakieś nieprawidłowości. Ale powiedział że za pewne wszystko jest w porządku tylko sprzęt ma tak czuły że czasami pokazuje coś czego w innym nie da się zobaczyć. I tak też było. Okazało się że ta nieprawidłowość jednak była ale się cofneła.

Jeśli chodzi o toxoplazmoze to też nie przechodziłam do tej pory więc lekko mnie to stresuje. W domu już mówią że zwariował z tą higieną. Oczywiście mam kota więc podczas każdego sprzątania mam schizę. Nie wiem tylko kiedy znowu zrobić badania. Pierwsze w tej ciąży robiłam w 8-9 tygodniu.

reklama
Beata kurcze wspolczuje tych wymiotow

Mitaginka odpoczywaj :)

Jacdzis obkupilsm dzieciaczki i kupilam pierwszecrzeczy dla malenstwa. W kaaphalu mega promocja byla

Do góry