reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Mitaginka Spełnienia marzeń:) A ja się lenie przed pracą zaczynam od 15 i dziś jestem ostatni raz w pracy i od 18 już na zwolnieie to się teraz zacznie leistwo na całego :-D Bella wspóczuję bólu mnie jakiś czas temu łapał taki ale umnie trwało to chwile i puszczło i tak co jakiś czas w ciągu dnia poleżałam troszke i przeszło

reklama
Mitaginka sto lat i spełnienia najskrytszych marzeń!!!
to ja chcę przepis na ciasto czekoladowe owsiane i na te skrzydełka ;)

Bella super, że ból mniejszy. Na krew z nosa nie znam sposobów, nigdy mi nie leciała :/

Co do magnezu to biorę od samego początku ciąży a nawet jeszcze wcześniej z powodu szybkiego tętna i dodatkowych skurczy w serduchu, zreszta magnez dobry na wszystko :) wzięłam się dzisiaj z pomocą męża za sprzątanie, bo juz mam taki bałagan, że oczy bolą, mam nadzieje, że sobie nie zaszkodzę, no ale kiedyś trzeba to zrobić....ogólnie to powycieram kurze troche i zadyszki dostaje, więc na niewiele się przydam.... :cool: Mitaginka spełnienia marzeń......

Hey ;-)

dziś na szczęście miałam tylko chwilową poranna niedyspozycje i ból głowy zniknął szybciej niż się pojawił:tak: no i bez wymiotów sie obyło:-D

miłego weekendy majówki! :-D

Mitaginka, spełnienia marzeń:-)

Ja myślę ze z tymi ruchami jest różnie. U mnie też zmiennie.
A co do tego bólu w pachwinie też tak mam i jak byłam z tym w pon u ginekologa to powiedział ze to musi być jakiś nerwowy ból albo zrost bo szyjka ok dzidzius ok więc mam brac magnez po dwie tab nospe. I doraźnie parcetamol

Cześć dziewczyny. Przepraszam, że wczoraj się już nie odezwałam ale do wieczora miałam mnóstwo zajęć. Pomiary usg w porządku. Pan dr powiedział, że na tyle co zdołał zobaczyć to dzidzia zdrowa i że według usg starsza o trzy dni. Na 60 procent chłopak. Martwię się troszkę tylko bo rozbieżność między pomiarem kości udowej a wymiarem dwu-ciemieniowym główki jest aż 10 dni. Niestety zobaczyłam to dopiero po wyjściu z gabinetu i teraz mam zagadkę. Mam nadzieje, że jeśli według lekarza byłoby coś nie w porządku to by mnie o tym poinformował. Dobra wiadomość jest taka że pomiar NT 1,7mm i kość nosowa uwidoczniona :)
Jakieś zdjęcie postaram się wrzucić jak tylko się nauczę.

Przepraszam Was, że jeszcze nie uczestniczę aktywnie w rozmowach ale ciężko mi się jeszcze we wszystkim połapać. Mam nadzieje ze przez kilka kolejnych dni nadrobię zaległości i Was poznam :-)

Mitaginka Wszystkiego tego czego Sama Sobie życzysz, szczęścia, zdrowia oraz spokojnej ciąży :-* Kurcze albo moj telefon jest juz do bani albo cos sie zbugowalo bo gdy naciskam "dodaj" (chodzi mi o foty) to sie nic nie dzieje no kompletnie nic i nie wiem czym to spowodowane. Ale niech ja no dopadne jakiegos kompa to przez tydzien bedziecie mialy co ogladac :-p Dziewczyny jak to jest z tymi ruchami? Do czego najbardziej je porownac i czy sa mozliwe po roznych stronach brzucha? Ja nie jestem szczupla, kawal baby ze mnie i niby nie powinnam jeszcze nic odczuwac, tym bardziej ze to moja piersza ciaza, jednak "cos" tam czuje i nie wiem czy to malenstwo...ciekawe

Monika nie wiem jak do końca jest z tymi ruchami, ale kobiety często mylą ruchy dziecka od ruchów jelit...
Ja w pierwszej ciąży poczułam pierwsze ruchy koło 20 tygodnia ciąży....

Dziewczyny jak wstawić suwaczek??

reklama
Do góry