reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Jezuuuu dziewczyny mam ochotę dobić tego mojego chłopa... :-( no wkurza mnie niemiłosiernie...
Żołądek go boli, wymiotował dalej niż widział...I to zaledwie jeden dzień, a marudzi jakby walczył o życie...

reklama
Mialam dzisiaj troche stresujący dzien i znowu mnie glowa boli buuu musialan wziąć paracetamol bo az oczy mnie bolały,masakra jakas. Dziewczyny jak wstawic suwaczek?

Susel u mnie jutro17tydz i dopiero w tym tygodniu zaczełam czuć ruchy, w pierwszej ciąży było to 2 tyg później. Co do karmienia to ja małymi cyckami wykarmiłabym pół wioski ;) rozmiar nie ma znaczenia więc tym się nie przejmuj.

Czarnulka no tak to z facetami hehe dlatego to my rodzimy bo inaczej ludzkość by wygineła :p

Zamordować i zutylizowac... Normalnie mam go dość :-( ja przez miesiąc wymiotowałam i przeżyłam, a on choruje dopiero 1 dzień i jest nie do zniesienia :-D
Dziękujmy bogu że faceci nie są w ciązy bo byśmy miały prz........ :-)i to na maksa pamiętam jak miałam mdłości mój R był tak przejęty że on też miał i zamias martwić się o siebie to martwiłam się o niego

Ja się śmieje z mojego faceta, ze przechodzi przez dolegliwości 1 trymestru i w końcu wie przez co ja przechodziłam :-D

Ostatnia edycja:
Niesety czarnulka katar u chlopa to grypa a lekkie zyganko to rotawirus :p moj tez tak ma :) trzeba olac. Jak by zaczol udawac chojraka ze mu nic nie jest to by bylo powazniesze....

reklama
Hej nie pisałam jakiś czas bo czuję się paskudnie, nie ma dnia żebym nie wymiotowała, boli mnie głowa do tego boli brzuch... Coraz częściej odczuwam takie bóle jak na początku trochę ponad pępkiem raz z lewej raz z prawej strony :-(
Susel Co do ruchów to jeszcze nie czuję i myślę że jeszcze troszkę czasu minie nim poczuję bo do najszczuplejszych nie należę a już mam 5 kg na plusie buuu :zawstydzona/y: a jeśli chodzi o takie bóle o których piszesz to też takie mam... Lekarz mi nawet coś wspominał że mogę odczuwać teraz troszkę silniej bo macica jeszcze szybciej rośnie więc staram się nie stresować...
Rukmini Według tego kalkulatora to ja mam rozmiar stanika 85 G :) zawsze kupuję takie zwykłe staniki to wtedy mam duże D albo małe E. jutro jadę kupić jakieś i mam nadzieję że znajdę jakiś większy... Moja mama na szczęście też nie ma ani jednego rozstępu a w ciąży była trzy razy i za każdym razem tyła ponad 20 kg więc jest nadzieja:)
Czarnulka współczuję chorego faceta... Nie ma nic gorszego wiem coś na ten temat...
Bella musisz wejść w panel użytkownika później edycja sygnatury i tam wklejasz suwaczek, który robisz na wybranej przez siebie stronie:)
Katagorka bransoletka śliczna:) podoba mi się :)
Miłego wieczoru życzę :)

Ostatnia edycja:
Do góry