reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Dziewczyny a robilyscie badania crp? Jak wyniki? Ja mam podwyzszone a moj lekarz narazie nie kazał nic zrobić..hmmm mowi ze czasami w ciazy tak jest. Crp wskazuje na stan zapalny w organizmie.

Hej dziewczyny :-) :-)

Cieszę się, że wizyty udane ;-)

Lisica, będzie OK, doktorek wprowadzi leki i się siuśki poprawią:-*

Dziś korzystając z okazji i pogody wybrałam się do Primarku. Przytargalam dla malucha komplet bodziaków ze spodenkami na szelkach, 3 pajace i dla siebie piżame, bluzę co to idealnie do leginsów pasować będzie i majciochy :-D
Dzień uważam za bardzo udany :-)

Hejka :)

Piszę dziś po pracy, zmęczona... ale.. o dziwo nie pracą,a.... PASKUDNYM KATAREM!!!! :(( Ratunku weźcie to dziadostwo ode mnie!! Blee :(
Poza tym wszystko okej, dziś przyszły nalepki na wódkę :D
Czuję ślub.. czuję stresik :D

Buziaczki :*

Niesmiala przepedz katar daleko ;)

Czarnulka Matik tak mi brakuje Primarku w warszawie. Mamy duzo rzeczy dlaJasia z primarku, piora sie fajnie i sa naprawde ladne

hello mamuśki,

Przeziębiłam się.
Wczoraj ból gardła mnie dobijał, a dziś leje mi się z nosa.. już go zdarłam prawie do krwi.. choć staram się smarować skórę co chwila.
Znam już ten scenariusz. Za parę dni katar minie, a pojawi się kaszel i będzie się mnie trzymał 3-5 tygodni. ech.. Zawsze tak mam. :crazy:

A dziś miał być mój termin robienia tatuażu. Czekałam na niego od maja.. i tak mi smutno, że poczekam sobie jeszcze z rok albo i dłużej...

Trzymajcie się cieplutko.
Idę się zakopać w tonie chusteczek higienicznych...

reklama
Ja was bardzo proszę, tylko nie zaraźcie mnie przez łącza :-D

Aaaach primark, uwielbiam :-) jeszcze nie było zakupów żebym nie wyszła stamtąd obładowana ;-)

Do góry