reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Kropeczka może swędzą bo rosną? Skóra jest napięta? Smaruj się, zobaczysz czy jest poprawa. Ja miałam wysypkę na brzuchu ostatnio, bardzo swędzącą, pomógł olej ze słodkich migdałów do smarowania.

reklama
smaruje się od 2 miesiąca ciąży oliwką myślałam że od tego ale raczej nie bo odstawiłam na kilka dni i tak swędzą ale mam nadzieje że nie swędzą dlatego że rosną bo mam je już naprawdę wielkie miesiąc temu wymieniałam staniki na D A teraz już mi się z nich wylewa nie chcę już większych :zawstydzona/y:

Smaruj ale najpierw pod prysznicem masuj i potem sparoj zeby skóra mogła sie naciągnąć ale była nawilżona dziwki temu nie bedziesz miała rozstępów bo swędzenie to właśnie rosną ale niebezpieczne to jest dla skory bo właśnie moze powodować za szybki wzrost i właśnie rozstępy dlatego podstawa to masaż i dopiero nawilzanie
Tak samo brzuch nogi i pośladki
JA co drugi dzien masuje sobie nogi takim drewnianym masażerem i to na nogi swietnie działa
Polecam
Po pierwszej ciaży tez tak robiłam prócz piersi , piersi tylko smarowałam. No i pojawiły sie rozstępy dlatego teraz masaż masaż i oliwka :)
Mam nadzieje że pomogłam :)

Smaruj ale najpierw pod prysznicem masuj i potem sparoj zeby skóra mogła sie naciągnąć ale była nawilżona dziwki temu nie bedziesz miała rozstępów bo swędzenie to właśnie rosną ale niebezpieczne to jest dla skory bo właśnie moze powodować za szybki wzrost i właśnie rozstępy dlatego podstawa to masaż i dopiero nawilzanie
Tak samo brzuch nogi i pośladki
JA co drugi dzien masuje sobie nogi takim drewnianym masażerem i to
na nogi swietnie działa
Polecam
Po pierwszej ciaży tez tak robiłam prócz piersi , piersi tylko smarowałam. No i pojawiły sie rozstępy dlatego teraz masaż masaż i oliwka :)
Mam nadzieje że pomogłam :)

Maatik wypróbuje twój sposób oby pomógł bo to strasznie kłopotliwe tak strasznie swędzi że szok .

Lisica - mam nadzieję,że będzie ok, moze dostaniesz lek, albo posiew do zrobienia..moj lekarz mi nic nie kazał brac jak nie ma objawów, nie wiem czy to dobrze, wolalabym leczyc ja mam zawsze te bakterie...

reklama
Jup no ja nie mam żadnych objawów ale tak bez żadnego leczenia się chyba nie obejdzie. Najlepiej zrobić posiew bo to różnie bywa, niby te pojemniki na mocz są sterylne, ale czy do końca? No i się podmywałam przed siusianiem...

Katagorka jak się dziś czujesz?

Do góry