reklama
kropeczka24
Fanka BB :)
smaruje się od 2 miesiąca ciąży oliwką myślałam że od tego ale raczej nie bo odstawiłam na kilka dni i tak swędzą ale mam nadzieje że nie swędzą dlatego że rosną bo mam je już naprawdę wielkie miesiąc temu wymieniałam staniki na D A teraz już mi się z nich wylewa nie chcę już większych
Matik2012
Smaruj ale najpierw pod prysznicem masuj i potem sparoj zeby skóra mogła sie naciągnąć ale była nawilżona dziwki temu nie bedziesz miała rozstępów bo swędzenie to właśnie rosną ale niebezpieczne to jest dla skory bo właśnie moze powodować za szybki wzrost i właśnie rozstępy dlatego podstawa to masaż i dopiero nawilzanie
Tak samo brzuch nogi i pośladki
JA co drugi dzien masuje sobie nogi takim drewnianym masażerem i to na nogi swietnie działa
Polecam
Po pierwszej ciaży tez tak robiłam prócz piersi , piersi tylko smarowałam. No i pojawiły sie rozstępy dlatego teraz masaż masaż i oliwka
Mam nadzieje że pomogłam
JA co drugi dzien masuje sobie nogi takim drewnianym masażerem i to na nogi swietnie działa
Polecam
Po pierwszej ciaży tez tak robiłam prócz piersi , piersi tylko smarowałam. No i pojawiły sie rozstępy dlatego teraz masaż masaż i oliwka
Mam nadzieje że pomogłam
kropeczka24
Smaruj ale najpierw pod prysznicem masuj i potem sparoj zeby skóra mogła sie naciągnąć ale była nawilżona dziwki temu nie bedziesz miała rozstępów bo swędzenie to właśnie rosną ale niebezpieczne to jest dla skory bo właśnie moze powodować za szybki wzrost i właśnie rozstępy dlatego podstawa to masaż i dopiero nawilzanie
JA co drugi dzien masuje sobie nogi takim drewnianym masażerem i to
na nogi swietnie działa
Polecam
Mam nadzieje że pomogłam
Maatik wypróbuje twój sposób oby pomógł bo to strasznie kłopotliwe tak strasznie swędzi że szok .
E
Eweli85
Gość
Lisica kiedy masz wizytę? Powtarzasz badania?
katagorka20
Napewno będzie do zrobienia posiew. Będzie dobrze
reklama
Lisica.
Jup no ja nie mam żadnych objawów ale tak bez żadnego leczenia się chyba nie obejdzie. Najlepiej zrobić posiew bo to różnie bywa, niby te pojemniki na mocz są sterylne, ale czy do końca? No i się podmywałam przed siusianiem...
Katagorka jak się dziś czujesz?
Katagorka jak się dziś czujesz?