reklama
Jestem po USG zdjęć nie mam tym razem.. Lekarz na początku był przekonany że coś widzi odstającego...i mówi że chłopak a po 5 minutach jednak zmienił zdanie i mówi że jednak nie chłopak tylko dzidziuś i mam się nie nastawiać na nic nie mógł niestety zmierzyć malca...a badania wyszły znakomicie..
E
Eweli85
Gość
Bozka zdrowka dla malego.obybto nie byla angina!!
My wrocililismy zJasiem z zajec muzycznych dla dzieci. Fajna sprawa. Teraz kawka x psiapsiola i dzieciaczkami.
My wrocililismy zJasiem z zajec muzycznych dla dzieci. Fajna sprawa. Teraz kawka x psiapsiola i dzieciaczkami.
katagorka20
Fanka BB :)
Hej u nas oki. Pani dr moja zbadała mnie i wszystko super. Dzidzius zdrowy ruchliwy bardzo!!! Łożysko ok szyjka ok ból prawdopodobnie od naciagajcej się macicy czyli jest super .
kropeczka24
A u mnie zapalu brak, maly w nocy wymiotowal, a ja razem z nim, chybe po raz kolejny dopada go angina, musze robic pranie bo przez noc sie nazbieralo, posprzatac a jestem taka rozbita ze nie moge sie zmobilizowac
Bozka13 współczuje wymiotów oby się dzisiaj obyło bez nich
A ja Witam się z pracy :-)dziś jestem przed ostatni dzień później tylko sobota i 18 na wizycie biorę zwolnienie ufff co ja bede robić tyle czasu w domu
kropeczka24
Super wieści najważniejsze że dzidziuś ma się ok i ty jesteś spokojniejsza :-)Hej u nas oki. Pani dr moja zbadała mnie i wszystko super. Dzidzius zdrowy ruchliwy bardzo!!! Łożysko ok szyjka ok ból prawdopodobnie od naciagajcej się macicy czyli jest super .
katagorka20
Dokładnie to najważniejsze;-)
Matik2012
Gratuluje udanych wizyt
Mnie dziś spanie bierze a sprzątanie czeka
Mnie dziś spanie bierze a sprzątanie czeka
reklama
kropeczka24
Dziewczyny mam do was takie małe pytanko bo mam od paru dni taki mały proble strasznie swedza mnie piersi nie wiem czym to jest spowodowane bo napewno nie proszkiem do prania czy płynem do płukania bo uzywamy takich samych zawsze są na to jakieś sposoby ?