reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Katagorka ja jak mialam bole i stawianie sie brzucha to mialam 3 x 2 tabletki asmagu ( to poodbno najmocniejszy magnez) dziennie.

No ale nie myślicie ze jak podczas niewielkiego wysilku typu przejście kawalek potrafi z 80 skoczyc do 130 to nie jest cos nie tak? Kurcze martwię sie troche.

Ja mierze cisnienie dwa razy dziennie rano po przebudzeniu jak tylko usiade i tetno mialam ostatnio 99 wiec nie wiem chyba biegalam przez sen :)

Strasznie wysokie macie tętno. Moje to ok. 85, a ciśnienie zazwyczaj 120-130/80-85, więc nierewelacyjne. W pierwszej ciąży wyszło mi nadciśnienie indukowane ciążą więc teraz muszę codziennie obserwować.

asiaf są silniejsze preparaty magnezowe ( z większą ilością jonów magnezu niż asmag). Lepiej jak lekarz coś zaleci. Mnie np przy drugim stawianiu się brzucha zostawili na patologii.

katagorka jeśli Cię to niepokoi to lepiej skonsultuj to u lekarza. Lepiej jak lekarz Ci coś zaleci a nie my tu na forum, bo jak widać po każdym przypadku - wszystkie są inne. Będziesz spokojniejsza.

Moze teraz sa wiem ze tw 3 lata temu lekaz twierdzil ze asmag forte jest najmocniejszy. Ale nie wazne :) magnez nie zaszkodzi profilaktycznie. Ale ja zazywam jak mnie wlsnienpobolewa juz na wieczor albo wiem ze bede duzo stac czy chodzic to profilaktycznie. Tym bardziej ze organizm daje mi znac ze magnezu potrzebije tym ze mi sie lekkie sorcze robia w lydkach, w bicepsie. A to niedobor magnezu. Poza tym magnez lagodzi sters jak jestem mega wsciekla to tez biore jako uspokajacz :p

Cześć dziewczyny, miłego dnia wam życzę :)

Ja się zbieram na badania, a wstawać w ogóle mi się nie chciało...

reklama
Hello u mnie dziś zapał do pracy jest, troche posprzątałam, włączyłam pranie jeszcze zakupy mnie czekają i pkan na dziś wykonany :p obiad mam z głowy bo został z wczoraj więf luzzz ;) poza tym u mnie dziś super pogoda mimo że troche wieje to spacerek obowiązkowy :)

Mi gin polecała magne b6 3×1 w razie czego.

Ja badania musze zrobić w przyszłym tygodniu.

Do góry