reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Hej, chciałabym dołączyć sie do Was, termin mam na 10 maja, ogolnie czuje sie w miare poza szalejacym tetnem. Chcialam zapytac czy tez tak macie
? Tzn ja podczas spoczynku mam mniej wiecej ok od 75 do max 85 ale wystraczy ze przejde kawalek i potrafi skoczyc mi do 130 oczywiscie jak stoje bo jak usiade to wtedy sie w miare szybko normuje, ale marwie sie se dochodzi do takich wartości podczas stania lub delikatnego chodzenia.

reklama
Bella witaj ja też mam problem z tetnem.Ostatnio miałam siedząc u lekarza 90 jak chodzę bardzo się mecze. Tylko mnie wypada zastawka i to jest z tym związane.

KasiajJ82 a podczas chodzenia albo niewielkiego wysilku jakie masz? Bierzesz jakies leki? U mnie jest tak ze jak siedze jest ok a jak tylko wstane albo chodzę szaleje.

Mój mąż jutro zabiera mnie do lekarza :D wg USG dzień starsze bejbi..:) z młodą właśnie w 12tyg 3 dniu dowiedziałam się że będzie dziewczynka tyle że ciaża była młodsza :D Jak chłop to napewno na 4d będzie coś widać :)

Rukmini Verna tez mam czesto problem z lydkami. Odmienilam tamte buty na jeszcze ladnuejsze i w lydkach sa na styk. Zawsze mialam kompleksy z powodu lydek.
Asia mi tez sie troche noga powiekszyla. Mialam prawie zawsze 35 a teraz czesto 36 jest ok.

Viena trzymaj się :*
Hej :-) Ale wam się nasuną temat do rozmów o cycach ja sie nie wypowiadam bo miałam b a teraz już d i zaczyna mnie to martwić bo strasznie mnie wywaliło :no: U mnie niedziela zleciała na szukaniu nowej kurtki i kupiłam taką fajną ciążową myślę że powinna mi starczyć spokojnie do lutego bo jest mega luźna na brzuszku i co najważniejsze w biuście mam luz :-) A bo bym zapomniała napisać :-) Gratuluje udanych zakupów dla maluszków piękne rzeczy naprawdę a bujaczek genialny :-)

Bella ja mam tętno między 95 a 106 w spoczynku, po chodzeniu nie mierzyłam... Pytałam ostatnio lekarza o to właśnie to powiedział, że do 120 mam się nie martwić...

reklama
U nas dzis na obiadek byl rosol a na pozniejszy obiadek poszlismy do szwagierki.
Dzis mezus ma wychodne a ja jak poLoze Jasia od razu zmykam na lozko.

Do góry