reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Hej dziewczyny. U nas też szaro buro na polu.
My za chwile na zakupy musze młodej coś ładnego na imprezę kupić .
Macie też taki ból klujacy w pachwinie jak chodzicie??? Ja dziś tak mam

reklama
Witam się nocną porą i witam nowe Mamusie :)

Ale wy macie duże cyyy... :-D u mnie było zawsze naciągane 75C, no ale ostatnio mam 80C i juz wcale nie naciągane :D małe, a cieszy ;-)

Dziś otrzymałam specjalne zamówienie z brzuszka na sałatkę jarzynową... Chyba ze 3 godz nad tym zamówieniem spędziłam, narobilam jak dla wojska, ale dzidzius i tatuś szczęśliwi :-D za to matka mniej, bo się przejadlam ze jak myślę o sałatce to Fuuuu :-(
A niedawno wyszedł od nas kolega i właśnie się położyłam.... Uff, w końcu dobranoc :-*

Czarnulka nie chce mi sie wierzyc ze masz pod biustem ponad 85 cm. Ty chuda jak szczapa jestes. Wydaje mi sie ze masz max 75 cm i po prostu źle dobrany stanik. :) ja mam ppd biistem 89 nosze rozmiar 80 a waze prawie setke.

Witam się po przerwie. Miałam remont sypialni więc uciekłam z domu do rodziców ;)
Miłego dnia, ja zaraz robię kawkę do ciacha i nie ruszam się z kanapy ;)

80 nie 85 :-D 75 wpija mi się i robił nawet ranki :-(

Zeby nosic pasek 80 pod biustem to trzeba miec 85 cm pod bustem a nawet wiecej. Bo odejmoje sie 5 cm od pomiaru i zaokragla w dol. :) Ja mam 90cm ale lubie miec ciasno wiec nosze 80. Pod koniec ciazy pewnie wejde w wiekszy obwod zeby nie pilo mnie.
Moze w D sa mniej rozciagliwe staniki nie wiem...

Cześć, widzę,że dzis mowa o biustach ;-) to ja na pewno moge wam pozazdrościć - mam w rozmiarowce angielskiej 65C i ten jest czasem za duży. ..mam jeden 65 D może dorosne do niego :-) taki rozmiar bo mi pasował

Hej dziewczyny. U nas też szaro buro na polu.
My za chwile na zakupy musze młodej coś ładnego na imprezę kupić .
Macie też taki ból klujacy w pachwinie jak chodzicie??? Ja dziś tak mam

Takie kłucie mnie rano złapało, może nie w samej pachwinie, ale bardziej po lewej stronie brzucha, ale tak po 15 min odpuściło... I przed godzinką znów:/ Tylko takie bardziej "chodzące" z prawej w lewo... i takie silniejsze... wcześniej takiego bólu nie miałam... Myślicie, że to coś złego się dzieje?? :/ nie wiem czy zawracać głowę lekarzowi, bo w pt na usg wszystko dobrze z Maluchem było...

reklama
Teoretycznie puki bole nie sa regularne to nie sa groźne ale jak cos cie bardzo niepokoi to to sie zglos do lekarza.

Do góry