reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Dziękuję :*

To mój maluch..
No przynajmniej gdzieś tam....
Masakraaa ta fota :(

Załączniki

• uploadfromtaptalk1415304419808.jpg
    uploadfromtaptalk1415304419808.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 68
Głowa przestała boleć.
Jak cudownie!

I mężuś mnie poi świeżo wyciskanymi sokami. Kupił jakąś wyciskarkę czy cuś i wyciska wszystko, co mu się napatoczy.
Właśnie dostałam kombinację melona, mango i ananasa.
Pyszne, choć nie lubię ananasów (ale kocham melony). :-p

Ja uwielbiam zapach i smak melonów. Od zawsze. :-)
Właśnie sobie googlam w poszukiwaniu jakiegoś masła do ciała o tym zapachu.

Cześć wszystkim, wpadłam tutaj się przedstawić jakieś 200 stron temu a potem nie miałam za bardzo czasu. Przeszłam wyprowadzkę z mieszkania, uff teraz wreszcie trochę spokoju będzie. A za tydzień mam wreszcie wizytę u gina. Boję się trochę bo to już będzie miesiąc od poprzedniej i jeszcze zmieniam lekarza. No a tak poza tym to kompletnie nie czuję, że jestem w ciąży poza tym, że brzuszek mi trochę urósł. W prac już widzę, jak niektórzy robią obczajkę ;) jak wszystko będzie dobrze po wizycie to już powiem, niech mają ;)

No i widzę, że niektóre z was już poznają płeć :) ja znając sprzęt mojego gina myślę, że może się uda koło 20 tyg. Chociaż w poprzedniej ciąży mój mały do połowy 8 miesiąca był dziewczynką :) Ale myślę, że teraz na prawdę mam w brzuszku dziewczynkę bo mam smaka na buraczki i grzybki w occie a od słodkiego mnie mdli.

Pozdrawiam wszystkie majowe mamy, może teraz będę częściej zaglądać.

Dzień dobry ;) Śpicie jeszcze? ;)
Czarnulka ja też widze dzidzie więc chyba nie jest tak źle ;)
Rukmini super że głowa odpuściła, oby tak już zostało.
A u mnie dziś pada i nic mi sie nie chce.

reklama
Do góry