reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Dziękuję :*

To mój maluch..
No przynajmniej gdzieś tam....
Masakraaa ta fota :(

Załączniki

• uploadfromtaptalk1415304419808.jpg
    uploadfromtaptalk1415304419808.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 71
Głowa przestała boleć.
Jak cudownie!

I mężuś mnie poi świeżo wyciskanymi sokami. Kupił jakąś wyciskarkę czy cuś i wyciska wszystko, co mu się napatoczy.
Właśnie dostałam kombinację melona, mango i ananasa.
Pyszne, choć nie lubię ananasów (ale kocham melony). :-p

Ja uwielbiam zapach i smak melonów. Od zawsze. :-)
Właśnie sobie googlam w poszukiwaniu jakiegoś masła do ciała o tym zapachu.

Cześć wszystkim, wpadłam tutaj się przedstawić jakieś 200 stron temu a potem nie miałam za bardzo czasu. Przeszłam wyprowadzkę z mieszkania, uff teraz wreszcie trochę spokoju będzie. A za tydzień mam wreszcie wizytę u gina. Boję się trochę bo to już będzie miesiąc od poprzedniej i jeszcze zmieniam lekarza. No a tak poza tym to kompletnie nie czuję, że jestem w ciąży poza tym, że brzuszek mi trochę urósł. W prac już widzę, jak niektórzy robią obczajkę ;) jak wszystko będzie dobrze po wizycie to już powiem, niech mają ;)

No i widzę, że niektóre z was już poznają płeć :) ja znając sprzęt mojego gina myślę, że może się uda koło 20 tyg. Chociaż w poprzedniej ciąży mój mały do połowy 8 miesiąca był dziewczynką :) Ale myślę, że teraz na prawdę mam w brzuszku dziewczynkę bo mam smaka na buraczki i grzybki w occie a od słodkiego mnie mdli.

Pozdrawiam wszystkie majowe mamy, może teraz będę częściej zaglądać.

Dzień dobry ;) Śpicie jeszcze? ;)
Czarnulka ja też widze dzidzie więc chyba nie jest tak źle ;)
Rukmini super że głowa odpuściła, oby tak już zostało.
A u mnie dziś pada i nic mi sie nie chce.

reklama
Do góry