reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Jak nie płaciłam to skakał, tylko poto żeby się podlizac...żebym z góry zapłacila za usg... A jak zapłaciłam za usg to nagle mnie zlewa jeszcze z tekstem, że nie będziemy się maluszkowi naprzykrzać...to teraz niech mi wytłumaczy ktoś mądry po jakiego grzyba on mnie na usg namawiał?? Chyba tylko po to żeby sobie sakwe nabić. A jak kasę ma w kieszeni to już mu nie zależy.
Jak mu powiedziałam że chce zwrotu pieniędzy, to mi powiedział ze nie ma takiej możliwości...
..

Masakra... Ty mieszkasz w Niemczech tak? Dobrze pamiętam? To tam za USG się płaci?? Jak najszybciej poszukaj innego lekarza...

Tak w De mieszkam, tu jak w pl są 3 usg (na ubezpieczenie). A za te nadprogramowe teoretycznie się płaci. Mowie teoretycznie, bo okazuje się ze się płaci tylko u tego mojego doktorka... w innych gabinetach kobiety płacą tylko wtedy gdy chcą mieć extra usg... (dowiedziałam się o tym tydzień temu) A jak coś się dzieje to nie płacą... A ja u swojego musiałam zapłacić nawet przy krwiaku :(

Nic to, 26 listopada idę do nowego lekarza (tego co ostatnio byłam tak zadowolona) zobaczymy co powie

Czarnulka najważniejsze ze z dzidzią ok i że serduszko słyszałaś, co do lekarza to szkoda nerwów na rozpamiętywanie tym bardziej że zmieniasz lekarza.
Aaaa ciuszki bomba :)
W jakiej części de mieszkasz? Ja pracowałam 4 lata w osnabruck ale to już 4 lata jak wróciłam do pl.

reklama
O jaaa Cie Beata bo ten lekarz u którego dziś byłam do końca roku ma prowadzić mi ciążę, ale tylko w teorii, bo będę chodzić juz do innego. Takie tu przepisy są dziwne w ubezpieczeniach... Poszłam dziś do tego niby prowadzącego bo chciałam zwrot kasy za usg i leki, a druga sprawa ze miałam termin juz dawno umówiony jako kontrolę krwiaka wiec postanowiłam skorzystać ;)

Do góry