reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
A ja ostatnio kupiłam taką słodziutką czapeczkę nie mogłam się oprzeć:-) czapeczka.jpg

Załączniki

• czapeczka.jpg
    czapeczka.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 59
chyba powinnam napisać coś o wizycie...ale szczerze? jak sobie pomyśle to jeszcze do tej pory krew mnie zalewa a na usta cisną sie same niecenzuralne słowa.
Generalnie dzis miałam ostatnia wizyte u mojego starego lekarza. i teraz uswiadomiałam sobie jak to dobrze,ze w pore go zmieniłam.
Przede wszystkim zostałam olana z góry na dół i potratowano mnie jak bankomat:angry:
nie dowiedziałam sie dosłownie nic. krwiak nie został zmierzony. Usłyszłam tylko no jeszcze jest i trzeba czekać. nie wiem nawet czy mam leżeć, siedzieć, stać na głowie?! Oszczędzać sie, wiec niepotrzebne skreślić. jakbym sie o leki nie upomniała, wgl bym nie dostała recept.
nawet mojego pysiaka nie zobaczyłam na usg tylko usłyszałam serducho...fote mam tak byle jaką ze normalnie zła jestem. no i dopiero na koniec mi lekarz ma powiedział ze maluch ma 7,8 cm... takze no...rośnie.

Na pocieszenie poszłam na zakupy kupić koleżance na urodzenie córeczki parę gadżetów

Załączniki

• uploadfromtaptalk1415295147369.jpg
    uploadfromtaptalk1415295147369.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 75
Dziewczyny co Wy takie niecierpliwie z tą płcią. Wszystko w swoim czasie. Uwierzcie ze najważniejsze jest to że rosną i biją im serduszka. Nasze Mamy nie wiedziały co noszą pod sercem i jestesmy, nie miały internetu, telefonów komórkowych, żyły w mega niewiedzy, niepewności. Ja się cieszę z tego co mam....ze noszę w sobie nowe życie.

Ja też się ciesze ze mam małego lokatora i nie koniecznie musze wiedzieć czy to chłopczyk czy dziewczynka wazne ze jest i ma sie dobrze chociaz zdradze ze odkąd sie dowiedziałam o dzidziusiu mam przeczucie ze to chłopczyk

reklama
Czarnulka dobrze ze slyszalas serduszko i powiedział Ci chociaż ze rośnie dzidzia ale dobrze ze zmieniasz lekarza bo to to jakiś konowal... I nie denerwuj się bo nie ma to dobrego wpływu... Wiem ze łatwo mówić ale pomysl o dzidzi i będzie łatwiej:) s poza tym piękne zakupy:)
Tym wszystkim z bólem głowy strasznie wspolczuje...
Kropeczka wspaniała ta czapeczka :)
Aniusia masz dużo racji moja mama w ani jednej ciąży ( a jest nas 3 ) nie znała płci i nie chodziła praktycznie do lekarza... Ale wiesz skoro można wiedzieć to ja np się opszec nie mogę zeby nie spytac :) taki juz ze mnie niecierpliwiec :)

Do góry