reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Jak tam Wasze głowy? wczoraj u mnie było dobrze do wieczora, a jak się zaczęło przed spaniem, tak do teraz boli, a moje apapy na głowę zużyłam w poniedziałek, bo niestety tylko saszetkę 2 tab. miałam... Ciężki tydzień z tą głową.
Ja miałam wizytę na dzień przed pełnymi 14 tyg i gin nawet nie wspomniał o płci, więc chyba muszę grzecznie czekać ;)
Buteleczki nabyliśmy Avent, ale niestety żadnego doświadczenia w tej kwestii nie mam.
Wczoraj byliśmy w drogerii Natura, a tam na dziale z dziecięcymi kosmetykami wisiały takie słodkie mini skarpetki - coś czuję, że na zbliżające się urodziny wolałabym dostać coś dla bobo niż dla siebie :D

Miłego dzionka, do weekendu już niedaleko :-)

reklama
Cześć. Ja po wczorajszej wizycie ok. Szyjka w porządku macica rośnie duphaston mam wziąć jeszcze 4 opakowania i koniec. Szybkie usg miałam tylko by zobaczyć jak krwiak ma 4x1cm ale już wysuszony. Dzieci po ok 7 cm ale dokładnie nie mierzył bo ja w pt mialam prenatalne. Dzieci wogole wstydliwe nie były pupy pokazały i nadal są dziewczynkami gin dość tego pewny mówi nie no dziewczyny jak nic ale z różem w zakupach wstrzymam się do kolejnej wizyty 3.12. Małe obroty robiły. Slodkosci.

Czarnulka powodzenia na wizycie. Wydaje mi się ze jak gin dobry i ma dobry sprzęt dzidzia choć trochę wspolpracuje to nie ma bata by nie zobaczył.
Fotka trafi do odpowiedniego watku.wydrukowal mi na papierze zdjeciowym w kolorze

Aaa wogole to jestem po porannym pawia. W nocy spać nie mogłam.

I jeszcze pappa wyniki doskonale prawdopodobieństwo wad wynosi 1:18tys

O rany wyjść z domu po 1,5 tyg bezcenne... Czuję się jakby mnie ze smyczy spuścili i powiem wam cudowne uczucie :D
Poza ciężką bezsenną nocą i porannym pawiem jestem w dobrym humorze :) mam nadzieje ze mi go gin nie popsuje...

Mnie wczoraj strasznie męczył ból głowy, ale dziś odpukać jest super:) Zaraz się biorę za sprzątanie póki mam siłę, bo ostatnio to bez drzemki w dzień jestem nie do życia;P I ogólnie jakaś słabsza taka od paru dni... a dom kurzem zarasta:p
Też jeszcze żadnych zakupów nie robię, jakoś boję się "zapeszać"... Poczekam do nowego roku chyba z zakupami...
Jak patrzę na zdjęcia Waszych brzuszków to mam kompleksy, bo u mnie nic kompletnie jeszcze nie widać:/
Miłego dnia Wam życzę!!! :)

Cześć. Ja po wczorajszej wizycie ok. Szyjka w porządku macica rośnie duphaston mam wziąć jeszcze 4 opakowania i koniec. Szybkie usg miałam tylko by zobaczyć jak krwiak ma 4x1cm ale już wysuszony. Dzieci po ok 7 cm ale dokładnie nie mierzył bo ja w pt mialam prenatalne. Dzieci wogole wstydliwe nie były pupy pokazały i nadal są dziewczynkami gin dość tego pewny mówi nie no dziewczyny jak nic ale z różem w zakupach wstrzymam się do kolejnej wizyty 3.12. Małe obroty robiły. Slodkosci.

Czarnulka powodzenia na wizycie. Wydaje mi się ze jak gin dobry i ma dobry sprzęt dzidzia choć trochę wspolpracuje to nie ma bata by nie zobaczył.
Fotka trafi do odpowiedniego watku.wydrukowal mi na papierze zdjeciowym w kolorze
Gratuluję udanej wizyty :-*

A jeśli mogę wiedzieć skąd on wie ze krwiak wysuszony? Widać to na usg?

karenm super, że wizyta udana i że krwiak się wysusza.

Czarnulka powodzenia dziś na wizycie! Ja kiedyś miałam problem z błędnikiem i przez meisiąc leżałam, nie mogłam chodzić bo ciągłe zawroty głowy i wymioty i po tej chorobie doceniam każdego dnia, że mogę wstać z łóżka. Jak ja się wtedy cieszyłam, że sama mogę sobie herbatę zrobić, o wyjściu z domu już nie mówiąc. Doskonale Cię rozumiem :)

Załączniki

• 1415260280337.jpg
    1415260280337.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 49
Moja Martynka w 15tc była chłopakiem :p a trzy tyg później juz dziewczynka wiec teraz nawet nie pytałam o płeć. Na tym etapie jakoś nie byłabym jej pewna.

Gratuluję udanych wizyt a za Ciebie Czarnulka trzymam kciuki :-)

reklama
Do góry