reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

O dokładnie tintes butelka ciężka do mycia ja wiem nie powiem miałam 2 i myłam. Nie pamietam zeby mi to problem sprawiło hmmm

Didi widzę zdjęcie dzidzi cYli lekar nie powiedział Ci kogo widzi ?
Ja obstawiam dziewczynke :)

reklama
Matik patrzyłam na zdjęcia z młodą i też obstawiam dziewczynkę :) super było by!!!!!!!!!!!!!! mąż chce chłopca a ja tak marze o siostrze dla mojej małej :D

Ja mam butelki aventu, też antykolkowe :)

Beata, dzięki:)

Kurcze dziewczyny, no nie zejde jutro z tego fotela dopóki lekarz nie powie mi jaka płeć!

Asiaf zgadzam się co do butelek Dr Brown, porażka!
Ja byłam baaaardzo zadowolona z butelek Lovi. Fajny system odpowietrzania (Asiu, chyba trafiłaś na jakąś wadliwą ;)), no i Avent.

O dokładnie tintes butelka ciężka do mycia ja wiem nie powiem miałam 2 i myłam. Nie pamietam zeby mi to problem sprawiło hmmm

Didi widzę zdjęcie dzidzi cYli lekar nie powiedział Ci kogo widzi ?
Ja obstawiam dziewczynke :)

No tam jest taka gwiazdkowa nakladka do twgo ta rureczka. To wszytko tzreba dokladnie tymi drobnymi szczoteczkami szorowac no napewno wiecej zabawy ni ze zwykla ;)

Asiaf zgadzam się co do butelek Dr Brown, porażka!
Ja byłam baaaardzo zadowolona z butelek Lovi. Fajny system odpowietrzania (Asiu, chyba trafiłaś na jakąś wadliwą ;)), no i Avent.

Moze faktycznie trafilam ale az mi szczena opadla. To byla napewno ta najmniejsza... I zaworek chowal sie pod nakretka.

A awenty szybko smierdza ale moze to dobrze bo zmuszaja do wymiany buteliki. Tt wogule nie chlonely zapachow.

reklama
Ja sie zakupami nie przejmuje, prowadze sklep dzieciecy i wszystkiego pod dostatkiem :) smoczki, butelki i inne wyprzedaje takze dla siebie juz poodkladalam, a co do ciuszkow to dla chlopca mam mnostwo po synku a jak bedzie dziewczynka to po prostu sobie wezme ze sklepu i jak bede jechac po towar to bede uzupelniac o dziewczynke bo teraz przewazaja chlopiece rzeczy bo wiadomo co mi wpadnie w oko dla mojego to biore a ze bierze sie paczki to mam asortyment do sklepu od razu :)

Witam nowe mamusie

Ja dzisiaj pol dnia smazylam nalesniki, robilam kilka rodzaji takze troche mi sie zeszlo, moje postanowienie do konca ciazy nie robic nalesnikow!

Do góry