reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
A ja bylam w pt na prenatalnych a w środę mam wizytę znów. Mogłabym mieć co tydz choć już czuję ruchy wiec czuje się pewniej bo wiem ze moje dziewczynki maja się dobrze

To cudowne uczucie. Na usg jedna córeczka spokojnie ssala paluszek a druga fikolki harce . Mój pierwszy synek był vardzo spokojny tylko rano był aktywny musiał z tata się pożegnać zawsze o wieczorem ale to były delikatne ruchy.pierwsze poczulam z nim w 16tyg

Hej.
Ja po wizycie. Dzidziuś zdrowy. Być może znów chłopak. Ale t się jeszcze okaże. Ja mam kolejną wizytę dopiero 9 grudnia, bo moja gin od 17.11-7.12 ma urlop. To się naczekam. :tak:

No to super ze wizyta udana
Ja czułam ruchy delikatne od 2 tyg ale wiedziałam ze na usg potwierdzę czy na pewno No i potwierdziło sie widziałam jak fika i w tym samym momencie czułam wiec tez juz czuje sie spokojniej bo czuje ze fika :)

Dzień dobry poniedzialkowo. Ja za chwile bo na 9 lecę z młodą do pediatry bo cholera znowu mi kaszle..wierzcie mi dziewczyny ze mam już dość . Przez te dwa miesiące młoda więcej się nachorowała niż di tej pory przez 4 lata!!!! Czekam niecierpliwie na wizytę w czwartek do alergologa może ona mi coś mądrego powie i w końcu ktoś pomoże tej mojej Gabrysi bo zwariuje naprawdę.

reklama
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie do Was tak z innej beczki :-)
Co byście powiedziały jakbyśmy utworzyły np zamknięta grupę dla tych najbardZiej aktywnych ...mogły byśmy tam pisać bardZiej prywatnie, zdjęcia wklejac itd. Dostęp ocZywiście nie dla wszystkich po odpowiedniej weryfikacji np. Dajcie znać co o tym myślicie! :-D:-)

Do góry