reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Molisek wszystko jest możliwe dzidzia ma ok 7 cm plus nogi i rączki
Weź piłeczkę i spróbuj nie poczuć jej ? :) poprostu kobiety które juz rodziły prędzej rozpoznają o co chodzi ;)

reklama
Anna Maria tak sie składa ze ja od gówniary mam problem z tym wstydliwym miejscem... nie wiem do końca czy to od tego, że przeziębiłam tyłek siedząc w listopadzie na schodach czy przez to, ze jak młodsza byłam cierpiałam na zaparcia...no nic...u mnie taka naroścl też jest caly czas od wielu, wielu lat.... i od czasu do czasu wychodzi taki siny lub czerwony pęcherzyk...Potem ból, pieczenie, swędzenie....czasem ból taki jakby mi ktoś w tyłek gwóźdź rozpalony wkładał. czasem tez krwawienie...i w końcu znika... Sorry ze tak obrazowo, ale inaczej sie opowiedziec o tym nie da. Co jakiś czas sie odnawia...zwłaszcza gdy posiedze na zminym, albo zaloze koronkowa bielizne :( Byłam z tym nawet u lekarza rodzinnego po leki...ale nie zajrzał mi tam, a z miejsca wystawił skierowanie do chirurga na wycięcie...ale jako młoda dziewczyna mówię no kpiny! Gdzie ja miałabym na operacje z tym iść...przecież to wstyd :( teraz czasem zaluje... no ale... jeszcze chyba zdążę...

Matik możliwe ze tak bo od czterech dni regularnie wieczorem przed spaniem leżąc na plecach przemieszcza mi się z jednego boku na drugi tak około pół godzinki mój D się śmiał że w dzień śpi i je by wieczorem pobaraszkowac i mamusi dokuczac:-D
Anna Maria najpierw lekarz pierwszego kontaktu potem dostaniesz skierowanie do proktologa lekarza od hemoroidow

AnnaMaria dowiedzieć się czy to nie jest torbiel wlosowa miałam to paskudztwo i największemu wrogowie nie życzę. Po zabiegu od września do grudnia biegalam zmieniać opatrunki na szpital, masakra. Oby u ciebie to nie to ale po opisie to objawy takie jak ja miałam. Pozdrawiam

Susel- Ja czuję, że jestem grubsza, ale obcy widzą małe co nieco z profilu dopiero i jak się dobrze przyjrzą :)

Sukienkę kupiłam luźniejszą i na brzuszku marszczoną, więc myślę, że powinno być oki :)

Jeszcze miesiąc do ślubu, a mnie zaczyna stres brać heheh :))

A co u Ciebie? Bo nie nadążam nad Waszym tempem pisania o_O:szok:

Pozdrawiam cieplutko :))

Ja mam hemoroida po zeszłej ciąży. Po porodzie byłam u proktologa przepisał mi leki i masc i zszedł tzn została sama skóra.jest właśnie bezobjawowy. Podobno ujawnia się jak się ma zaparcia bierze się żelazo. A pod koniec ciąży wiele kobiet ma zaparcia.boje się ze mi się odnowi pod koniec ale to żaden wstyd iść do lekarza z tym.wazne by pomógł.

Macie racje, moje zdjecie jest niewyrazne ale na drugim wyrazniejszym nie widac nuba tylko nozke.

Co do ruchow to ja nic nie odczuwam. Ponadto mam lozysko na przedniej scianie macicy umiejscowione a wtedy ponoc ruchy odczuwa sie pozniej...

reklama
Do góry