reklama
Gratuluje udanych wizyt cos czuje ze teraz to będą juz tylko dobre wieści
Susel super ze wszystko dobrze martwilam się ale juz kamień z serca
Podziwiał was za to odczytywanie plci, ja tam nic nie moge zobaczyć nigdy
Susel super ze wszystko dobrze martwilam się ale juz kamień z serca
Podziwiał was za to odczytywanie plci, ja tam nic nie moge zobaczyć nigdy
Czarnulka7891
Fanka BB :)
Ja to musze jeść co 2h, bo inaczej kiszki mi marsz grają...
Matik2012
No faktycznie podobne jesteście
AnnaMaria89
Dziewczyny! mam problem ;(
wstydliwy problem, przepraszam ze tak wprost ale nie wiem co robic!
przy odbycie od dlugiego bardzo czasu mialam takie narosle ale malutkie i nigdy nic z tym nie robilam (nie wiedzialam czy to cos nie tak, czy tak ma byc, nigdy sie nad tym nie zastanawialam - nawet nie wiem od kiedy sie one pojawily, wiem ze mam je dlugo juz, jakos mi nie przeszkadzalo to) i w niedziele powiem prawde - golilam okolice kremem a ze nie do konca byl dobry to leciutko przejechalam (nie wiem co mnie podkusilo) maszynka do golenia, i tam przy odbycie za daleko (ale tylko po prawej stronie) przejechalam... i teraz od wczoraj lekko zaczelo piec TAM, dzis mocniej duzo piecze i praktycznie ciagle nie przestaje... zauwazylam ze narosl po prawej stronie spuchla i urosla i piecze (po lewej jest normalna malutka...) co to moze byc i co robic ?
jesli hemoroidy - co mialabym je juz przez iles lat bezobjawowo ? czy to poprostu moga byc brodawki skorne - no ale czemu spuchlo jak je urazilam ?
do czwartku poczekam i jesli nic nie bedzie przechodzic i malec to pojde do rodzinnego po skierowanie do konkretnego lekarza :/
ktos bardziej obeznany ??? ;(
wstydliwy problem, przepraszam ze tak wprost ale nie wiem co robic!
przy odbycie od dlugiego bardzo czasu mialam takie narosle ale malutkie i nigdy nic z tym nie robilam (nie wiedzialam czy to cos nie tak, czy tak ma byc, nigdy sie nad tym nie zastanawialam - nawet nie wiem od kiedy sie one pojawily, wiem ze mam je dlugo juz, jakos mi nie przeszkadzalo to) i w niedziele powiem prawde - golilam okolice kremem a ze nie do konca byl dobry to leciutko przejechalam (nie wiem co mnie podkusilo) maszynka do golenia, i tam przy odbycie za daleko (ale tylko po prawej stronie) przejechalam... i teraz od wczoraj lekko zaczelo piec TAM, dzis mocniej duzo piecze i praktycznie ciagle nie przestaje... zauwazylam ze narosl po prawej stronie spuchla i urosla i piecze (po lewej jest normalna malutka...) co to moze byc i co robic ?
jesli hemoroidy - co mialabym je juz przez iles lat bezobjawowo ? czy to poprostu moga byc brodawki skorne - no ale czemu spuchlo jak je urazilam ?
do czwartku poczekam i jesli nic nie bedzie przechodzic i malec to pojde do rodzinnego po skierowanie do konkretnego lekarza :/
ktos bardziej obeznany ??? ;(
Czarnulka7891
Lisica ok, zaraz inny wymyśle
Matik2012
Oj nie wiem co to moze byc
Ale wiem że hemoroidy mogą byc bezobjawowe
Ja bym zadzwoniła do lekarza jakiegoś zeby skonsultować
Ale wiem że hemoroidy mogą byc bezobjawowe
Ja bym zadzwoniła do lekarza jakiegoś zeby skonsultować
reklama
Gratuluję udanych wizyt dziewczynki,byłam dziś u 5-ciotygodniowego maluszka Julka aż pragnelam przytulić swoje maleństwo a tu jeszcze tyle czasu. Co do ruchów to mam od kilku dni wrażenie że je czuję ale równie dobrze mogą to.być jelita w 13 tyg to troszkę wcześnie nawet przy mojej 3 ciąży i szczuplej budowie