reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Gratuluje udanych wizyt :) cos czuje ze teraz to będą juz tylko dobre wieści :)
Susel super ze wszystko dobrze martwilam się ale juz kamień z serca :)
Podziwiał was za to odczytywanie plci, ja tam nic nie moge zobaczyć nigdy ;)

Dziewczyny! mam problem ;(

wstydliwy problem, przepraszam ze tak wprost ale nie wiem co robic!

przy odbycie od dlugiego bardzo czasu mialam takie narosle ale malutkie i nigdy nic z tym nie robilam (nie wiedzialam czy to cos nie tak, czy tak ma byc, nigdy sie nad tym nie zastanawialam - nawet nie wiem od kiedy sie one pojawily, wiem ze mam je dlugo juz, jakos mi nie przeszkadzalo to) i w niedziele powiem prawde - golilam okolice kremem a ze nie do konca byl dobry to leciutko przejechalam (nie wiem co mnie podkusilo) maszynka do golenia, i tam przy odbycie za daleko (ale tylko po prawej stronie) przejechalam... i teraz od wczoraj lekko zaczelo piec TAM, dzis mocniej duzo piecze i praktycznie ciagle nie przestaje... zauwazylam ze narosl po prawej stronie spuchla i urosla i piecze (po lewej jest normalna malutka...) co to moze byc i co robic ?

jesli hemoroidy - co mialabym je juz przez iles lat bezobjawowo ? czy to poprostu moga byc brodawki skorne - no ale czemu spuchlo jak je urazilam ?

do czwartku poczekam i jesli nic nie bedzie przechodzic i malec to pojde do rodzinnego po skierowanie do konkretnego lekarza :/

ktos bardziej obeznany ??? ;(

AnnaMaria co prawda nie jestem ekspertem ale jak Ci to urosło i piecze to moze jutro idź do rodzinnego? Wiem ze to wstydliwy temat ale powinnas to skonsultować z lekarzem. a czym szybciej tym lepiej...

reklama
Gratuluję udanych wizyt dziewczynki,byłam dziś u 5-ciotygodniowego maluszka Julka aż pragnelam przytulić swoje maleństwo a tu jeszcze tyle czasu. Co do ruchów to mam od kilku dni wrażenie że je czuję ale równie dobrze mogą to.być jelita w 13 tyg to troszkę wcześnie nawet przy mojej 3 ciąży i szczuplej budowie

Do góry