reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Matik z tego co wiem to jeszcze duzo za wczesnie na ruchy. bellybestfriend mi mowi ze juz za tydzien moge zaczac czuc, ale mysle ze jak na pierwsza ciaze to pewnie jeszcze pozniej.

Lisica gratuluje udanego USG! jak duzy juz jest maluszek? kiedy bedziesz badac mocz?

reklama
Susel crl 3.20 cm, ile ma całe to nie wiem.
Wydruk mam ale strasznie niewyraźny.
Mocz zbadam w tygodniu.

Co do ruchów to jak dla mnie to za wcześnie na odczuwanie.

Ja mysle ze mogę czuć wcześniej bo przy bliźniakach może być wcześniej bo mniej miejsca mają.
Lisica mi też wyszły ciała ketonowe i gin powiedział żebym kolacje zjadła sobie zawsze przed snem bo od tego mogą wychodzić ze pusty żołądek. Tez wychodzą po wymiotach jak ktoś sporo wymiotuje.
Ja odebrałam właśnie dzisiejszy mocz mam bakterie liczne i obecne leukocyty.ekstra. ake nic mnie nie piecze. Boleć to mnie sporo brzuch boli ale bolał i jak wyniki dobre byly

Ja pamietam z chłopcami w ciaży ze cos tam czułam ale nie wiedziałam ze to, to ale jak podczas usg właśnie poczułam i zobaczyłam ze to oni sie ruszają to miałam 100% pewności ze to, to ale wspaniałe uczucie :)
Teraz sie wypowiem jak będę po Usg ;)

reklama
Do góry