reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
No jeśli to nub a nie kawałek nogi czy pępowina to wyglada na dziewczynke

Ale emocje :)
To niesamowity czas prawda ?
Dowiedzieć sie kogo nosimy pod serduszkiem :) super

Czarnulka tak u ciebie
Bo u mielineczki nie dokładnie widać

zadzwonilam dzisiaj do gin zapytac czy warto przyjechac i powiedziala ze mam przyjsc. okazalo sie ze wszystko jest ok, a plamienie bylo najprawdopodobniej po weekendowym seksie, zwlaszcza dlatego, ze lozysko umiejscowilo sie na dole, na szyjce. no ale ogolnie jestem zadowolona, dobrze ze poszlam, przynajmniej wiem co i jak. co ciekawe na USG juz nie mierzyla dlugosci od glowki do pupy, tylko dlugosc nozki, szerokosc brzuszka, glowki itp. i tak jakos malo mi te wymiary mowia.

Beata w poprzedniej ciazy jak mi sie podobne plamienie pojawilo to od razu lecialam do gin bez zastanawiania sie, az pamietam ze kilka dziewczyn na watku ciazowym mi pisalo ze przesadzam i panikuje, ale wtedy jakos od poczatku czulam, ze cos jest nie tak. a teraz jest zupelnie inaczej, mimo plamienia czulam ze jest ok. nasza intuicja jest zadziwiajaca ;-) dzieki za rade i ze o mnie wypytywalas :blink:

pietrucha dzieki za rady! a Ty znalazlas fajnego lekarza? kiedy wizyta?

Niesmiala a masz juz brzuszek? co z sukienka? pamietam jak ja szalalam przed slubem, wcale Ci sie nie dziwie ;-)

katagorka ale Ty sie biedna nameczysz. obys sie w koncu wyleczyla!

widze ze powaznie zajelyscie sie zgadywaniem plci ;-)ja jakos chyba wytrzymam do nastepnej wizyty.

zadzwonilam dzisiaj do gin zapytac czy warto przyjechac i powiedziala ze mam przyjsc. okazalo sie ze wszystko jest ok, a plamienie bylo najprawdopodobniej po weekendowym seksie, zwlaszcza dlatego, ze lozysko umiejscowilo sie na dole, na szyjce. no ale ogolnie jestem zadowolona, dobrze ze poszlam, przynajmniej wiem co i jak. co ciekawe na USG juz nie mierzyla dlugosci od glowki do pupy, tylko dlugosc nozki, szerokosc brzuszka, glowki itp. i tak jakos malo mi te wymiary mowia.

Beata w poprzedniej ciazy jak mi sie podobne plamienie pojawilo to od razu lecialam do gin bez zastanawiania sie, az pamietam ze kilka dziewczyn na watku ciazowym mi pisalo ze przesadzam i panikuje, ale wtedy jakos od poczatku czulam, ze cos jest nie tak. a teraz jest zupelnie inaczej, mimo plamienia czulam ze jest ok. nasza intuicja jest zadziwiajaca ;-) dzieki za rade i ze o mnie wypytywalas :blink:

pietrucha dzieki za rady! a Ty znalazlas fajnego lekarza? kiedy wizyta?

Niesmiala a masz juz brzuszek? co z sukienka? pamietam jak ja szalalam przed slubem, wcale Ci sie nie dziwie ;-)

katagorka ale Ty sie biedna nameczysz. obys sie w koncu wyleczyla!

widze ze powaznie zajelyscie sie zgadywaniem plci ;-)ja jakos chyba wytrzymam do nastepnej wizyty.

Oj trzeba się nacierpieć:-( ale dla dzidziusia wszystko wytrzymam

Jestem po.
Maleństwo młodsze o 3 dni, z usg termin wychodzi na 25.05. Widziałam piękne serduszko.
14.11 mam usg prenatalne.

Trochę mocz niebardzo, badanie do powtórzenia bo jakieś śladowe ciała ketonowe powychodziły. No i ciśnienie wysokie, z Danielkiem też miałam nadciśnienie indukowane ciążą, póki co do obserwacji.

reklama
Matik ja czuję u mnie to połowa 13 tyg ake od kilku dni czuje przesuwanie w brzuchu i to nie jelita zwłaszcza czuje jak leżę plackiem rozciągnięta.
Z synkiem czułam p 16tyg

Do góry