reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Ja ostatnie moje badanie miałam juz przez brzuch i idealnie byli widać
Wiec teraz po 3 tyg na prenatalnym to tymbardziej powinno byc przez brzuch
Juz sie doczekać nie mogę ale jestem cały czas podminowana chyba przez tą wizytę
Boję się czy aby na pewno będzie wszystko ok
Wiem że to normalne ale trudni sie nie denerwować i chyba niechcący daję ostro popalić przez to
Oj nie dobre hormony
No i na dniach mam do odebrania papa uf oby było ok
Bo moja kuzynka ale od męża strony miała bardzo wysokie prawdopodobieństwo jakieś choroby ale zdecydowali sie urodzić i mała jest zdrowiutka nic jej nie jest
Więc wysokie prawdopodobieństwo to nie 100% a netwów masa
Oki dobranoc
Wiec teraz po 3 tyg na prenatalnym to tymbardziej powinno byc przez brzuch
Juz sie doczekać nie mogę ale jestem cały czas podminowana chyba przez tą wizytę
Boję się czy aby na pewno będzie wszystko ok
Wiem że to normalne ale trudni sie nie denerwować i chyba niechcący daję ostro popalić przez to
Oj nie dobre hormony
No i na dniach mam do odebrania papa uf oby było ok
Bo moja kuzynka ale od męża strony miała bardzo wysokie prawdopodobieństwo jakieś choroby ale zdecydowali sie urodzić i mała jest zdrowiutka nic jej nie jest
Więc wysokie prawdopodobieństwo to nie 100% a netwów masa
Oki dobranoc
Ostatnia edycja:
asiaf
No u mnie z cala analiza wynikow prawie godzine. Badal przeziernosc kosc nosowa, serce, Przemek pywy w sercu jakas zylke czy tetnice i czyvtam jest dobry rytm, mozg glowe, brzuszek, sprawdzal czy sa wszytkie elementy tego muzgu, pozniej kostki w nogach i rekach, w brzuszku cos tam sprawdzal. Oczy, szczeke , kosci policzkowe nam pokazywal, no ogulnie calego dzidziusia przepatrzyl na wszytkie strony, no o pepowine sprawdzal o czy sa wszytkie trzy naczynia.
I mi sie przypomnialo bo pytalam o to czy dziecko ma teraz lozysko czy kosowke bo kiedys dyskusja byla. I moj gin powiedial tak ze ti tak jakby ktos sie klucil ze dziecko to nie dziecko tylko niemowle, albo noworodek. To tak samo tu, lozysko jest zawsze lozyskiem tylko na poerwszym etapie wiekowym jest trofoblastem, pozniej nazywany kosmowka a pozniej juz po prostu lozyskiem.
I mi sie przypomnialo bo pytalam o to czy dziecko ma teraz lozysko czy kosowke bo kiedys dyskusja byla. I moj gin powiedial tak ze ti tak jakby ktos sie klucil ze dziecko to nie dziecko tylko niemowle, albo noworodek. To tak samo tu, lozysko jest zawsze lozyskiem tylko na poerwszym etapie wiekowym jest trofoblastem, pozniej nazywany kosmowka a pozniej juz po prostu lozyskiem.
Dzień dobry dziewczynki:-) jaki cudny dzień na nude:-) ale co tam mogłabym góry przenosić mam taką werwe do wszystkiego,tylko brakło mi zajęć,mieszkanie tak wysprzatalam że już nie mam gdzie sprzątać,energia mnie rozpiera ,chyba pójdę dziś odwiedzić miesięcznego Julka,synka koleżanki z pracy. Miłego dzionka dziewczynki
Witam z rana
Dziękuję za gratulacje
Dziś mam chwilę, bo zaraz idę do lekarza załatwić sprawę
U Was też jakaś epidemia grypowa, bo u mnie najpierw przyszły Teść, teraz Teściowa... dobrze, że nie mieszkamy już razem, to mniejsze prawdopodobieństwo załapania jakiegoś wirusa przeze mnie :-)
Dziś mam misję sprzątania i nawet nawet mi się o dziwo chce, bo ja to do tych spraw to.... LEŃ jestem
Miłego dnia dziewuszki
Dziękuję za gratulacje
Dziś mam chwilę, bo zaraz idę do lekarza załatwić sprawę
U Was też jakaś epidemia grypowa, bo u mnie najpierw przyszły Teść, teraz Teściowa... dobrze, że nie mieszkamy już razem, to mniejsze prawdopodobieństwo załapania jakiegoś wirusa przeze mnie :-)
Dziś mam misję sprzątania i nawet nawet mi się o dziwo chce, bo ja to do tych spraw to.... LEŃ jestem
Miłego dnia dziewuszki
reklama
katagorka20
Dzien dobry :-) ale zimno!!!
Dziewczyny gratuluję wszystkich udanych wczorajszych wizyt:-)
Ja dziś jadę na 9.30 i biorę moja Gabrysie bo nie mógł mąż wsiąść urlopu na szczęście już jej lepiej kaszel i katar mijają.
Miłego dnia
Dziewczyny gratuluję wszystkich udanych wczorajszych wizyt:-)
Ja dziś jadę na 9.30 i biorę moja Gabrysie bo nie mógł mąż wsiąść urlopu na szczęście już jej lepiej kaszel i katar mijają.
Miłego dnia