reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Molisek moim zdanie ten oststni juz byl ok bez przesady. Ze kary ciazy dokladnie nie wypelnil... Moj tez nie wypelnoa robi to pielegniarka. Wiesz wazne zeby dobrze leczyl i znal sie na tym co robi a papiery to poerdola. A jak podasz termin om i lekarce nienpasowalo to sobie sama sprawdzic powinna po wielkosci dziecka ktory to tydzien ciazy.

reklama
Ale mam w karcie imię i nazwisko oraz grupę krwi i tylko daty wizyt nic więcej,a ostatnia wizyta w piątek trwała 5 mintzn przyłożył głowice do brzucha powiedział żyje wklepal coś w komputer i już i to jest normalne?????

dziewczyny, zauwazylam dzisiaj troszeczke brazowego sluzu, a do wizyty jeszcze dosyc dlugo. myslicie ze podjechac do lekarza?
a z dobrych wiesci to dzwonili dzisiaj z wynikami PAPPA i wszystko super!

Lisica za duzo o moim samopoczuciu nie pisalam bo wszystko bylo ok i nic sie nie dzialo, nuda wrecz ;-) az do dzis :dry: a Twoje rewolucje juz przeszly? juz jutro masz wizyte!

asiaf dzieki za rade, ale ja mieszkam za granica, chociaz wyglada na to ze u nas jest tak samo, tylko nie potrzeba zaswiadczenia.

Czarnulka, Mieloneczka gratuluje udanych wizyt!

Molisek zgadzam sie z asiaf, ze ten ostatni nie byl taki zly, ale skoro juz zadecydowalas o zmianie to oby ten nastepny byl idealny ;-)

Molisek dobrze zrobilas ze zmienilas... jak ja w zeszlym roku poszlam do takiego "specjalisty" to zrobił USG powiedział jest żywa ciąża później napisał zaświadczenie ze stwierdzono żywa ciąże i to było tyle... Ka taka zdziwiona siedze i się pytam czy powie mi chociaż kiedy następna wizyta a on wielce zdziwiony ze u niego chce ciąże prowadzic?? No nie tak sobie do jaj przyszlam...

Susel ja bym pojechała do lekarza... Po takiej plamce brązowej poronilam następnego dnia... Nie chce Cie straszyć ale strzeżonego Pan Bóg strzeże jak to mowia

Ale mam w karcie imię i nazwisko oraz grupę krwi i tylko daty wizyt nic więcej,a ostatnia wizyta w piątek trwała 5 mintzn przyłożył głowice do brzucha powiedział żyje wklepal coś w komputer i już i to jest normalne?????

No nie to juz nie bardzo, powiniem.pomierzyc ile dziecko irozli ocenic szybkosc bicia serca i zalecib badania na nastepny raz. A poelegniarka czy kto tam jest do pomocy powiniem wypelnic karte ciazy.

Wiecie ja mam zawsze duza doze zrozumienia dla ginow bo moj jest gbur, nie najmilszy i jakis taki szorstki. Ale mam to gdzies bo wiem bo mus ie nie raz wymsklo ze on mnie ma w nosie ( L4 daje bez problemu na szczescie) jego interesuje tylko zdrowie i dobro dziecka. I mnie w sumie tez a do tulenia o glaskania to ja mam inne osoby :)

reklama
Witajcie Kochane :-) Mało piszę ale czytam na bieżąco. Jutro mam wizytę i usg prenatalne. Jednak dziś bolał mnie brzuch rano i pojechaliśmy na IP. Był mój lekarz prowadzący. maluch zdrowy fikał jak szalony. Ale moja szyjka juz zaczyna się odzywać.... Ma niby 3 cm ale na fragmencie widać już cechy niewydolności. Za dwa tygodnie szew. Nie boję się bo już miałam i dzięki temu mam mojego synusia. Ale nie chciałabym leżeć znów plackiem. Modlę się żeby nie było takiej konieczności.

Do góry