reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Powodzenia dziewczyny na wizytach.
Ja byłam rano w laboratorium ledwo dałam rade na czczo i juz pod domem zaliczyłam krzaki jak zul. Do rzeczy ze mąż ze mną był

Hej, witam się znad śniadania do łóżka :)
Chłopca mam dziś w domu to i śniadanie podane i herbatka :D takie poranki to ja lubię :)

A brat szczęściarz... Wczoraj wracając z pracy walnął w stado dzików... Hamulec w podłodze i zdążył wyhamować na tyle, ze tylko zderzak, tablica rejestracyjna, ramka i znaczek auta ucierpiały, a reszta auta wygląda spoko. Dobrze ze nic mu się nie stało...

reklama
O ludu z tymi zwierzetami
Dobrze ze nic mu sie nie stało
Na mój samochód wyskoczyła kiedyś sarna wielka jak słoń masakra , bok zgnieciony , mi nic sie nie stało o dziwo nie jechałam na żaden inny samochód bo z każdej strony były auta wiec wypadek ogół byc niesamowity ale trzymałam twardo kierownice wiec sie udało ale strachu sie najadlam. Strasznie i juz nie napisze jeździć przy leśnych trasach czy tez polach
Dobrze ze tu nie biega tak żadna zwierzyna

Do góry