reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Czesc ja już po . Mam infekcje grzybiczna pochwy :-( to po antybiotyku. Mam nystatyne dopochwowo i trivagin przez 20 dni. Usg nie robili mi bo w srode byłam na genetycznych i nie ma potrzeby robić co 6 dni usg. Kolejna wizyta 25 .11 w moje imieniny

Katargorka, ze tak powiem...siostro....:-D u mnie też pieczarkarnia, ale stosuje juz kuracje wiec mam nadzieje ze szybko minie;-) i Tobie również :*

Asiaf, ubite zostało jedno młode,a dorosły dzik jeszcze sie miotał:szok:

matik, ja wgl nie lubie tej trasy która jeździ mój brat...zawsze mu mówie ze durny jest, bo jest jeszcze druga trasa ale nie zalesiona.... ale gdzie tam, gówniarz mądrzejszy:wściekła/y:
Zreszta co ja tam sie dziwie... kiedys wracalismy z miasta z TŻ koło 4 w nocy po imprezie to na polu i szosie stało całe wielkie stado jeleni saren itd.... normalnie z 30 sztuk. Cale szczęście, ze zima była i darłam sie na mojego chłopa żeby wolno jechał i zdążył dzięki temu wyhamować do zera, bo inaczej wjechalibyśmy w nie jak w kręgle.

a moje kuzynki (bliźniaczki) jechały pierwszy raz na studia do gdańska i też w dzika wjechały tylko, że ten wylądował przez przednia szybe u nich w aucie :baffled: jak można sie domyślić ze studiów w gdańsku d razu zrezygnowały:-D

próbuje wg tego obrazka rozkminić czy mój maluch to facecik czy kobietka, ale nie wiem:cool2:

nubtheory_comment.jpg

Załączniki

• nubtheory_comment.jpg
    nubtheory_comment.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry