reklama
katagorka20
Fanka BB :)
Czesc ja już po . Mam infekcje grzybiczna pochwy :-( to po antybiotyku. Mam nystatyne dopochwowo i trivagin przez 20 dni. Usg nie robili mi bo w srode byłam na genetycznych i nie ma potrzeby robić co 6 dni usg. Kolejna wizyta 25 .11 w moje imieniny
Matik2012
I kategoria to dobrze lecz sie teraz
katagorka20
No muszę. Ginekolog powiedział że ta infekcja to normalne niestety po antybiotyku. Aha niestety kolka nerkowa będzie powracać:-( i wtedy oddział
Czarnulka7891
Katargorka, ze tak powiem...siostro.... u mnie też pieczarkarnia, ale stosuje juz kuracje wiec mam nadzieje ze szybko minie;-) i Tobie również :*
Asiaf, ubite zostało jedno młode,a dorosły dzik jeszcze sie miotał
matik, ja wgl nie lubie tej trasy która jeździ mój brat...zawsze mu mówie ze durny jest, bo jest jeszcze druga trasa ale nie zalesiona.... ale gdzie tam, gówniarz mądrzejszy
Zreszta co ja tam sie dziwie... kiedys wracalismy z miasta z TŻ koło 4 w nocy po imprezie to na polu i szosie stało całe wielkie stado jeleni saren itd.... normalnie z 30 sztuk. Cale szczęście, ze zima była i darłam sie na mojego chłopa żeby wolno jechał i zdążył dzięki temu wyhamować do zera, bo inaczej wjechalibyśmy w nie jak w kręgle.
a moje kuzynki (bliźniaczki) jechały pierwszy raz na studia do gdańska i też w dzika wjechały tylko, że ten wylądował przez przednia szybe u nich w aucie jak można sie domyślić ze studiów w gdańsku d razu zrezygnowały
Asiaf, ubite zostało jedno młode,a dorosły dzik jeszcze sie miotał
matik, ja wgl nie lubie tej trasy która jeździ mój brat...zawsze mu mówie ze durny jest, bo jest jeszcze druga trasa ale nie zalesiona.... ale gdzie tam, gówniarz mądrzejszy
Zreszta co ja tam sie dziwie... kiedys wracalismy z miasta z TŻ koło 4 w nocy po imprezie to na polu i szosie stało całe wielkie stado jeleni saren itd.... normalnie z 30 sztuk. Cale szczęście, ze zima była i darłam sie na mojego chłopa żeby wolno jechał i zdążył dzięki temu wyhamować do zera, bo inaczej wjechalibyśmy w nie jak w kręgle.
a moje kuzynki (bliźniaczki) jechały pierwszy raz na studia do gdańska i też w dzika wjechały tylko, że ten wylądował przez przednia szybe u nich w aucie jak można sie domyślić ze studiów w gdańsku d razu zrezygnowały
Czarnulka7891
Matik2012
Czarnulka zapytałam moje znajome 1 mówi ze chłopak zobacYmy co reszta
reklama
Czarnulka7891
Matik masz koleżanki specjalistki?