reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Cześć dziewczynki :)
Witam nowe mamusie:)
Jutro rejstruje się do innego gina bo co pójdę gdzieś do lekarza to obrywam za jego niekompetencje masakra jakas ale trafiłam,to trzeci gin mam nadzieje ze ten czwarty to będzie ten co trzeba wiele o nim czytałam i słyszałam w jednej przychodni termin do niego na styczeń dopiero mimo tego ja jutro podejmuję walkę o rejstracje na listopad:) wszystkim mamusiom gratuluję udanych wizyt, ślicznych dzięciątek i przedewszystkim trzymam kciuki za wszystkie aby były zdrowe i takie jak sobie wyśnicie i wymarzycie:)

Gratulacje, piękne dzieciątka :)
Nawet nie wiecie jak się ciesze że miałyście tak udane wizyty i tego samego życzę nam wszystkim :tak:
Molisek mam nadzieję że znajdziesz w końcu tego jednego jedynego hihi:laugh2:. Dobry lekarz to podstawa... :)

reklama
Do góry