reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Cześć.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
A ja dochodzę do siebie po sobotniej imprezie. Tak koszmarnie mnie bolą plecy, że od wczoraj tylko leżę.
Wczoraj również bolał mnie brzuch- dziś już lepiej ale myślę, że kiedyś to wszystko musi się porozciągać i trochę musi poboleć.
W nocy śnił mi się znowu chłopiec, już po porodzie ale nie był zdrowy, jedną mogę miał chudą jakby była sama kość a ja starałam się go na karmić. Nie wiem co myśleć taki niepokój czuje po tym śnie.
A więc leniu****e dziś dalej i zbieram siły. W piątek wyczekiwana wizyta

reklama
Poczytaj o nim na znany lekarz, ja tam lubie zagladnac i poznać opinie innych osob, nawet jeśli lekarz z polecenia znajomych i wychwalany nie wiadomo jak :(

Hej:)
Już po wizycie. Było śmiesznie bo maluch nie chciał współpracowac i źle się ułożył. Lekarka nie mogła zmierzyć przezierności. Zbadała wszystko inne po czym kazała mi pochodzić po korytarzu w nadziei, że może się przekręci i za pół godziny znowu mnie badała. Udało się w końcu zmierzyć przezierność. Generalnie wszystko bardzo dobrze. Maluch ma 6,5cm:) Mój o 14 kończy pracę i już się doczekać nie może aż zdjęcia obejrzy. Kazał wysłać sobie MMS-em:) O płci nic się dzisiaj nie dowiedziałam, ale nie nastawiałam się na to.

Eweli85 to moja pierwsza ciąża więc wyboru szpitala dokonałam po oględzinach internetowych opinii, no i odległości od domu - padło na Inflancką. Również tam prowadzę ciążę i jak do tej pory jestem zadowolona. Wiem, że opinie o tym szpitalu są różne, ale o Madalińskiego i wszystkich innych także, a jak widać po Twoim przykładzie może być bardzo dobrze tam gdzie inne twierdzą, że koszmar. Ja nie mam wysokich wymagań, nie trzeba mnie trzymać za rękę, umiem dochodzić swego, więc nawet jak trafię na niemiły personel to dam radę tak myślę:) Ogólnie szpital na Inflanckiej po remoncie, przychodnia bardzo fajna i personel jak do tej pory miły i pomocny. Liczę na to, że będzie dobrze. Do szkoły rodzenia też się tam wybieram.

Czarnulka ale Twój dzidziuś duży:)

Hej:)
Już po wizycie. Było śmiesznie bo maluch nie chciał współpracowac i źle się ułożył. Lekarka nie mogła zmierzyć przezierności. Zbadała wszystko inne po czym kazała mi pochodzić po korytarzu w nadziei, że może się przekręci i za pół godziny znowu mnie badała. Udało się w końcu zmierzyć przezierność. Generalnie wszystko bardzo dobrze. Maluch ma 6,5cm:) Mój o 14 kończy pracę i już się doczekać nie może aż zdjęcia obejrzy. Kazał wysłać sobie MMS-em:) O płci nic się dzisiaj nie dowiedziałam, ale nie nastawiałam się na to.

Eweli85 to moja pierwsza ciąża więc wyboru szpitala dokonałam po oględzinach internetowych opinii, no i odległości od domu - padło na Inflancką. Również tam prowadzę ciążę i jak do tej pory jestem zadowolona. Wiem, że opinie o tym szpitalu są różne, ale o Madalińskiego i wszystkich innych także, a jak widać po Twoim przykładzie może być bardzo dobrze tam gdzie inne twierdzą, że koszmar. Ja nie mam wysokich wymagań, nie trzeba mnie trzymać za rękę, umiem dochodzić swego, więc nawet jak trafię na niemiły personel to dam radę tak myślę:) Ogólnie szpital na Inflanckiej po remoncie, przychodnia bardzo fajna i personel jak do tej pory miły i pomocny. Liczę na to, że będzie dobrze. Do szkoły rodzenia też się tam wybieram.

Czarnulka ale Twój dzidziuś duży:)

Cieszę się że wszystko w porządku

reklama
Mieloneczka to super, że po wizycie wszystko ok. Dokłądnie tak jak pisesz - każdy ma swoją opinię. Ja naprawdę nie chcę nigdzie indziej rodzić, i z całego serca polecam ten szpital. Moja przyjaciółka rodziła 4 dni po mnie i też jest b zadowolona.

Do góry