reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Moje takie, niestety tylko na wydruku nie na płycie:)

bobas.jpg

Załączniki

• bobas.jpg
    bobas.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 90
Nie wiem od czego zacząć.....No ale to bedzie tak...
na początek mocz, ciśnienie w normie
smile.gif

Krwiak...Ech, Dziadostwo sie wydłużyło....a objętościowo schudło...co widać gołym okiem.
ma 7cm x1,5 cm (wcześniej miał 3,5cm nie wiem na ile, ale wiem na pewno ze to była wielka plama na szerokość) ale mam sie nim nie martwić, bo krwiak jest z dala od kosmówki czy tez łożyska (już nie pamietam) i nie zagraża wgl dziecku co było widać na usg, bo maluch spory już ma 6,9 cm serduszko wali jak dzwon
smile.gif

Dalej prowadzić bardzo oszczędny tryb zycia, czyli zero seksów, polegiwać. Zgłosić sie do lekarza gdy pojawi się żywe lub jaśniejsze krwawienie, a jak nie to 26.11. na 10.20.Wszystkie brązowe , palmienia przy krwiaku są normalne. Oprócz tego lekarz troche sie skrzywił na widok moich upławów i zapytał kiedy byłam u lekarza ostatnio, mówie mu ze tydzień temu to widać było niesmak....chodzi o to ze mam jakieś grzybkowe upławy to akurat wiedziałam, ale myślałam wcześniej ze jeszcze sa w normie, bo przecież mój lekarz nic o nich nigdy nie mówił. A z miny tego lekarza wyczytałam ze pomyślał sobie do jakiego ginekologa ja wcześniej chodziłam, ze pozwolił takiego grzybka wyhodować... pobrał teraz wymaz i za 2 dni mam zadzwonić o wynik... a na dana chwile dał mi globułki dowcipne, które maja zrobić z tym porządek. Generalnie mnie uspokoił mimo wszystko,. Mam wrazenie ze w końcu trafiłam w odpowiednie rece
smile.gif

A o płeć zapomniałam zapytać z tego wszystkiego:cool2:

Ostatnia edycja:
czarnulka to super, że trafiłąś na godnego zaufania lekarza. W ciąży to jest bardzo ważne. a upławami grzybicznymi się nie martw. Ja brałąm nystatynę dopochw. i przeszło dziadostwo.

Mieloneczka, super ten Twój maluch :-) Ciesze, sie że wizyta udana:-D

ja sie z moim chłopem właśnie licytuje po kim ten nasz maluch ma taka wysunięta szczękę :-D Wiem, ze to jeszcze wszystko ostatecznie będzie wyglądać inaczej, ale super go tak powkręcać :D

reklama
Do góry