reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Nie nadrobię. Wróciliśy wczoraj późno, wesele udane, ale krótko byliśmy bo mnie nadal trzyma choróbsko, Jaśko nadal inhalowany.

Mieloneczka dziś wizyta? U nas też (nareszcie!!). Trzymam kciuki! Ja chcę rodzić na madalińskiego, dlatego tam prowadzę ciąże. Pierwszy poród i czas poporodowy wspominam rewelacyjnie. A Ty o jakim szpitalu myślisz?

My uzywaliśy maxi cosi i byłam zadowolona. Auta rodzinnego nei zmieniamy, ale ja w zeszłym tyg wpadłam na pomysł, że chcę nowe auto. Jutro umówiłąm się na jazdę próbną, ale to moje fanaberię bomyślę o 500, a na 2 dzieci bardzo niepratyczne. Jutro pomierzę fotelik i wózek, jak wejdzie to zdecyduję ;)

Witajcie poniedziałkowo!

Jeszcze raz dziękuję za przyjęcie!

Jej, ja jeszcze nie myślę o fotelikach, wózkach i innych ;p co prawda oglądam chętnie, ale nie wiem jeszcze na co się zdecydujemy ;) Ale Auto kombi już zakupione ;p

Powodzenia na dzisiejszych wizytach, czekamy na śliczne zdjęcia dzidziusiów!

Witam się poniedziałkowo :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Ja cały weekend miałam do bani. chyba mnie przewiało i nie mogłam ruszyć karkiem, Ani skręcać głową ani leżeć. To było coś strasznego... i nie wiem od czego. Cały czwartek przesiedziałam w domu i nigdzie nie wychodziłam a w piątek od rana zaczęło mnie boleć. Wczoraj już było trochę lepiej a dzisiaj boli mnie tylko jak za bardzo przekręcę głowę.

Ja dopiero wizytę mam za tydzień we wtorek :( Nie mogę się już doczekać czy wszystko jest ok...

Hey,

A ja zła jestem, bo u lekarza jak na złość nie odbiera nikt telefonu, a w ciemno jechać nie chce, bo już raz tak klamkę pocałowałam.
Dobrze ze chociaż plamienie minęło i wrócił normalny śluz przynajmniej narazie ;)

reklama
Do góry