reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Katagorka – witaj! Nie zazdroszczę mdłości…
Matik kropeczka – witajcie
Lisica – witaj! i ja Cie kojarzę ;)
Czarnulka – witaj! Ja również mam krwiaka. Plamiłam już na brązowo, pomarańczowo i nie wiadomo jeszcze jakiego koloru… Odpoczywaj grzecznie i oby dziad się ewakuował jak najszybciej. A jakie leki bierzesz? Trzymaj się!

reklama
Czarnulka powiem szczerze ze podziwiam Twoje opanowanie... Ja gdybym tylko zobaczyła jakiś ślad krwi lecialabym na IP...

Rozumiem Cię ja mam tak samo.
Czarnulka trzymajcie się dzielnie.
Ja powiem Wam dziewczyny ze martwię się ze wogóle nie wróci mi apetyt i te mdłości beda mnie męczyć całą ciążę. Plus to zapalenie pęcherza

No mi tez wrocily na kilka dni ale teraz znowu nie ma nie wiem od czego to zalezy...

Czarnykla lez spokojnie, widze ze masz zdrowe pojecie i nie panikujesz :) kiedy masz wizyte? Bo jednak kontrolnie bym poszla do gina zeby zobaczyc na jakim etapie opruzniana jest krwiak.

Pietrucha- witaj i powodzenia !

Witam dziewczyny, my po imprezie marnie ;p a ja mimo ze wiadomo nic nie spozywałam, też dziś kiepsko sie czuję, dopiero z pidzamy sie przebralam, ale co tam, mozna poleniuchować.
Mojemu B wczoraj wbiłam klina z fotelikiem do samochodu i malo tego ze ogarnia foteliki to jeszcze wymyslił ze samochód trzeba zmienić, faceci ... :-)

Pozdrawiam i milej niedzieli.

Passowa dla prawdziwego milosnika motoryzacji kazdy pretekst do zmiany auta na nowsze i lepsze jest dobry :p Moj yez sobie auto zmienil jak sie cora miala rodzic :p

reklama
Do góry