reklama
Czarnulka7891
Fanka BB :)
Matik, długo się nie zastanawiając razem z moim chlopem stwierdziliśmy, że jedziemy do Ciebie uwale się nad hotelowym basenem na jakimś leżaku, z zimnym sokiem pomarańczowym i cacy
Ostatnia edycja:
katagorka20
U nas wszystko super. Dzidzius zdrowy !! Mam zdjęcia i płytkę
Passoa1705
U nas wszystko super. Dzidzius zdrowy !! Mam zdjęcia i płytkę
Super cieszę się!
Czarnulka7891
Super!!! :-)U nas wszystko super. Dzidzius zdrowy !! Mam zdjęcia i płytkę
katagorka20
Matik patrząc u mnie za okno to zazdroszczę
My dziś mieliśmy usg- wszystko oki, fajnie było zobaczyć kruszynę:-) ma 6cm i pływała dość aktywnie-taki mały cudzik:-)
Pozdrowionka
Super, cudownie
kokardkaa
Karenm ja też rodziłam w sierpniu 2012 i jak dziś pamiętam ten upał, tak się właśnie zastanawiam jak to się stało że ja wtedy nie padłam
Zdecydowanie wole umiarkowane ciepełko
Gratulacje udanych dzisiejszych wizyt
Zdecydowanie wole umiarkowane ciepełko
Gratulacje udanych dzisiejszych wizyt
reklama
katagorka20
Dzień dobry . Ja od 6 nie śpię wtedy biorę ten cholerny antybiotyk :-( mam nadzieje że mi pomoże bo dalej boli ale trochę mniej. Potem wyprawiłam córeczke do przedszkola. A teraz lezakuje. Mam zakaz wychodzenia na zewnątrz przez jeszcze 2-3 dni żeby.nie zaziebić tych nerek i pęcherza bardziej.
Wczoraj oglądaliśmy chyba 3 razy film z usg bo Gabrysi tak bardzo podobało się jak dzidzius się rusza i fika koziołki oczywiście dzidzius jest śliczny bo to mamusiu siostrzyczka .
Wczoraj oglądaliśmy chyba 3 razy film z usg bo Gabrysi tak bardzo podobało się jak dzidzius się rusza i fika koziołki oczywiście dzidzius jest śliczny bo to mamusiu siostrzyczka .