reklama
Powiedział, ze za wcześnie, bo jakbym była pod koniec tego czasu co można wykonać prenatalne to moze coś by było widać.
Kolejną wizytę mam za tydzień u mojego gin. Mój też mi robi usg na wizytach, także może małe się ujawni wcześniej niż kolejne prenatalne w grudniu. A jak nie to bedzie niespodzianka przed Wigilią (bo mam 23.12).
Kolejną wizytę mam za tydzień u mojego gin. Mój też mi robi usg na wizytach, także może małe się ujawni wcześniej niż kolejne prenatalne w grudniu. A jak nie to bedzie niespodzianka przed Wigilią (bo mam 23.12).
E
Eweli85
Gość
Matik a my nagranie oglądaliśy może ze 2 razy. To tak jak film z wesela - zdjęcia obejrzy każdy a film?
Kasia kurcze, ja się też nastawiłam że może płeć już poznamy.
Byłam dziś na wizycie, ale tylko odebrać wyniki i zrobić wywiad. o i dostałam skierowanie na kolejne badania, zeby prywatnie nie robić. USG dopiero w poniedziałek...
Kasia kurcze, ja się też nastawiłam że może płeć już poznamy.
Byłam dziś na wizycie, ale tylko odebrać wyniki i zrobić wywiad. o i dostałam skierowanie na kolejne badania, zeby prywatnie nie robić. USG dopiero w poniedziałek...
kokardkaa
Fanka BB :)
A ja usg mam jutro i jutro też zaczynam 14tydz jeśli po wizycie okaże się że wszystko ok to głęboko odetchnę. I też mam cichą nadzieję na poznanie jutro płci.
asiaf
No ja mam prenatalne w piatek o 17 i bardzo licze na mojego gina ze poda plec bo z córa podal wiec wiem ze umie i sie da ale pytanie jak sie malenstwo ulozy. Ja place 250 zl i napewno maam w tym tez 4D i zdjecia, fulmik jakos nie do konca mi do szczescia potzebny bo ja nie z tych. Nawet filmu z wlasnego wesela nie mam
Czarnulka7891
Czy to tylko u mnie dziś taki dół czy co? Leże- jak każą, spać sie chce, za oknem deszcz, wiatr i wszystko... Normalnie funkcjonować się nie da :-( i jeszcze mam tak przeżyć 2 tygodnie... Ech
reklama
Matik2012