reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Matik ja się na takie upały nie nadaje Lubie ciepło ale nie skwar. Tak 22-23stopnie jakby ciągle byly - bajka. Synka rodziłam w sierpniu 2012 to było lato upał potworny nie wychodziłam z domu z tym dużym brzuchem.tylko wiatrak na mnie zasłonięte zasłony w sypialni i prysznic 3 razy dziennie.teraz nie chciałam być w ciąży w lecie.
A u nas za to zimno szaro i pochmurno.

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1413990974.420728.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1413990974.420728.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1413990974.420728.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 59
Ha ha
Zimą 21C se nocy zima nawe 16C

Tylko ten skwar co teraz to rzadko sie zdarza i trwa ok2 lub 3 dni

A tak to jest 28 tą porą i nawet aż tak nie czuć bo tu jest zawsze chłodny wiaterek wiec jest czym oddychać ;)
A teraz bucha gorącym powietrzem strasznie

reklama
Hej Mamusie :)

U mnie jesień pełną parą :/ ledwo 12 st i deszcz, wiatr :( ale jutro juz ma się pogoda polepszyć a w przyszłym tyg niestety zapowiadają śnieg :(

Matik zazdroszczę upałów! Ja bym tam mogła mieszkać na stałe bo np. Szkocja na 100000% odpada. Jestem za bardzo zmarźluchem i ciepłe kraje to moje marzenie :)

Do góry