reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Millly witaj. Jesteś przekonana co do tego okrężnego szwu? One się ponoć nie lubią trzymać, podobno lepsze efekty daje pessar. Ale lekarzem nie jestem ;) masz już doświadczenie i z tym i z tym?

Witam :)
Współczuję Engacka z powodu Twojej straty, bardzo mi przykro.

Lisica widzę,że nasi chłopcy są prawie w tym samym wieku i nasze fasolki tez :) A jak mały się zapatruje na dzidzię? Ja jeszcze nie powiedziałam małemu ale dzisiaj on poustawiał figurki i mówi, że to mama, tata i Szymek a ja na to, że chyba przydałaby się jeszcze dzidzia do tego a on na to że "o nieeee" ;) No ale myślę, że jak mu powiem i wytłumaczę wszystko to w końcu będzie się cieszył.

Kurcze chciałabym mieć możliwość się upewnić, że wszystko ok. Mdłości nie mam, piersi już mnie prawie nie bolą, dzisiaj nawet nie jestem za bardzo zmęczona. Pewnie niedługo zacznę sobie wkręcać różne rzeczy...A lekarz 12 listopada. Wzdęć też nie mam ale brzuch mam tak wywalony, że wyglądam na 5 miesiąc :zawstydzona/y:

A rodzinie powiedziałyście? U mnie wie mama i siostra tylko.

Ja czekam do jitra zeby potwierdzic czy wszytko jest ok i planuje corce uśwadamiac ze bedzie miala rodzenstwo, powinna miec czas zebu sie z ta mysla osowoic...

Wróciłam z Soru. Mam zapalenie układu moczowego. Antybiotyk jutro do ginekologa. Z dzidzia wszystko dobrze szalalo na usg ma 5.26 cm . Jutro napisze więcej 4 godz w szpitalu mnie wykończyły usg ginekolog i dwa nerek przez urologa.

Engacka baardzo mi przykro :* :* :* trzymaj sie kochana :* :* :*

Witam nowe mamusie :)

Moja corcia wie praktycznie od początku o ciąży. Bardzo dobrze to przyjęła :) codziennie tuli się do dzidzi i daje buziaka przez brzuch. Wiem ze będzie z nia problem przy dwóch rzeczach. Po pierwsze jesli urodzi się chłopiec bo ona chce siostrę. A po drugie bedzie problem z imieniem. My chcemy Marcela i Blanke a ona Antosia i Kinge :D
Milej nocki ;*

Asiula ja mojej wspominalam ze mama chyba ma dzidzie w brzuszku i ze lekarz to ustali itd. Nie chciala bym jej tlumaczyc niz jakby cos sie stalo nie tak :(

reklama
Do góry