reklama
katagorka20
Fanka BB :)
Chyba ze poczekasz do rana i sprawdzisz mocz? ? Ja ci 15 minut sikam w nocy ale to normalne
Bardziej mnie martwi ten dziwny ból pleców i nie wiem czy to jajników ból czy nerek boli dołem i promieniuje z kręgosłupa
asiaf
Katagorka niech ktos cie lekko plaska rekka najlepiej taka lekko w ludeczke wygieta puknie na wysokosci kregoslupa ledźwiowego najpierw po jednej a później po drugiej stronie. Jesli ktores z tych lekkich idezen wywola bardzo duzy ból to wskazuje na nerki. Ty mialas stan zapalny w moczu na badanich prawda??
Opisz jeacze ten bol gdzie sie zaczyna gdzie kończy, czy pulsuje czy jest staly czy jest zalezy od pozycji od ruchu itd.
Opisz jeacze ten bol gdzie sie zaczyna gdzie kończy, czy pulsuje czy jest staly czy jest zalezy od pozycji od ruchu itd.
katagorka20
Ten ból jest różny jak leze na płasko.bardzo boli jak podkurcze nogi trochę mniej. Jak.ide to też boli.tak ciągnie w dol.czuje ucisk na pęcherz
asiaf
Katagorka najprosciej zeby ktos cie po plecach puknął w pozycji stojacej. Bedzie wiafomo czy to nery. Bi ucisk na pechez jest najprawdopodobniek spowodowany macica, napewno nie nerkami Ale tak jak opisujesz to podejzewam sciegno albo ucisk macicy na nerw. Bo rozluźnienie poprzez zgiecie kolan pasuje. Ale i tak lepiej zeby ktos cie popukał
engacka
Poroniłam...
reklama
Passoa1705
Engacka trzymaj się ;** bardzo mi przykro