reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Engacka nie zaszkodzi tylko pytanie czy ci siebto uda i kiedy. Bo jak sie uda za 2 tygodnie to bez sesnu bo juz ci sami przepisza cos bo uznaja ciaze za wystarczajaco "dojżala"

Myślę, że najpóźniej w piątek miałabym już leki u siebie.

Po wczorajszym jestem totalnie negatywnie nastawiona do lekarzy tutaj, wątpie że cokolwiek przepiszą, dlatego myślę że sama sobie zorganizuję tabletki i pojadę do dobrego polskiego ginekologa tak czy inaczej w tym tygodniu. Choćby na drugi koniec anglii.

Matik czy ty bys byla w stanie pomic w organizacji wyjazdu albo polecic kogos, na Kanary w przyszlym roku w październiku lub listopadzie??? Bo mnie kusi meza wyciagnac tylko musze cos tanio zorganizowac dla nas naszej trzylatki wtedy i dzidiola malutkiego :p

To liteine dopochwowo sobie zaltw , najmniej skutkow ubicznych ma i najlepiej jest przysfajalna, tylko jaka dawke to chyba niech ci dziewczyny biorace doradza.

Asiaf oczywiście :) jak bedziesz miała jakieś pytania to pisz :)

Ja biorę 200 rano o 200 wieczorem

Ultragestan

A powiedzcie mi kto mądry wymyślił nazwę progesteronu Luteina skoro Luteina jest lekiem na oczy :)

reklama
Hej! Mam nadzieję że niektóre z Was jeszcze mnie pamiętają (pisałam jakieś 200 stron temu :tak:). Nie miałam czasu wcześniej napisać, bo mi się dzieciaczki pochorowały troszkę i się jeszcze kurujemy. W międzyczasie kilka razy byłam u diabetologa, bo podczas pierwszych badań krwi wyszedł mi za wysoki cukier. Ostatecznie zdiagnozowano cukrzycę ciążową i muszę cztery razy dziennie mierzyć cukier glukometrem. Poza tym dolegliwości ciążowe stopniowo ustępują. W poniedziałek mam wizytę u mojego lekarza prowadzącego i wreszcie dowiem się, co słychać tam w środku. Ostatnio byłam cztery tygodnie temu, więc powinno się dużo zmienić. Oby było OK.
Wszystkim dziewczynom, którym ciąże zakończyły się przedwcześnie i niepomyślnie ślę serdeczne wyrazy współczucia :-( Wiem, jak to jest bo i mnie nie ominęły te przykre doświadczenia w przeszłości. Trzeba mieć jednak nadzieję, że wkrótce i Wam dane będzie cieszyć się zdrową ciążą :tak:
W tej chwili nie pamiętam, ale któraś z Was pytała o zakres referencyjny norm cukru w ciąży. U mnie na wynikach z krzywej cukrowej jest na czczo 60-99.

Do góry