engacka
Fanka BB :)
Nic.. chcieli dać tylko paracetamol na ból.
Domyślasz się co mogło być przyczyną tego plamienia?
Domyślasz się co mogło być przyczyną tego plamienia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Engancka zadzwon do swojej położnej ona od razu to załatwi, wyślę cię do noralnego ginekologa, ja tak miałam w 6 tygodniu.. Tez jestem w UK. W 6 tyg krwawilam ( chodź teraz juz wiem ze to nie było krwawienie, bo krwi to nie było w ogole, tylko różowe plamy po sikaniu, ale wiadomo jak to jest każdy przeżywa i się martwi i wyolbrzymia)
Wtedy nie miałam położnej, pojechałam na emergency zbadali mi mocz i za dwa dni miałam usg.
Engancka jeśli coś by zagrażało dzidziusiowi napewo od razu zrobiłyby ci wszystkie badania ;*
A od położnej już w 6 tygodniu dostałam numer "111" maternity emergency i w razie jakichkolwiek problemów trza tam dzwonić.
Nie wiem skąd jesteś ale może to numer na całe uk.