reklama
Mieloneczka
Zaciekawiona BB
Eewelina bardzo Ci współczuję trzymaj się mocno!
Ja mam usg dopiero 27...a do tej pory miałam tylko raz miesiąc temu. Nie mam żadnych niepokojących objawów więc jestem dobrej myśli, że wszystko ok.
Ja mam usg dopiero 27...a do tej pory miałam tylko raz miesiąc temu. Nie mam żadnych niepokojących objawów więc jestem dobrej myśli, że wszystko ok.
kokardkaa
Fanka BB :)
Witam dziewczynki, u mnie dziś zaczyna się 13tydz jeszcze kilka dni i pierwszy trymestr będę mieć za sobą.
Byłam dziś w lidlu po kurteczke dla synka, chciałam jeszcze kombinezon jednoczęściowy ale już nie było wogóle chyba było tylko ze dwie sztuki w największym rozmiarze bo ani śladu po nich.
Aaa któraś z Was nie "polecała" wedlowskiej karmelovej czekolady hehe kupiłam i stwierdzam że masz racje, dziewczyny nie kupujcie jest faktycznie przepyszna
Ja wizyte mam za tydzień 23, ale jestem dobrej myśli oczywiście zawsze towarzyszy lekki niepokój, mocno jednak wierze że bedzie wszystko dobrze.
Byłam dziś w lidlu po kurteczke dla synka, chciałam jeszcze kombinezon jednoczęściowy ale już nie było wogóle chyba było tylko ze dwie sztuki w największym rozmiarze bo ani śladu po nich.
Aaa któraś z Was nie "polecała" wedlowskiej karmelovej czekolady hehe kupiłam i stwierdzam że masz racje, dziewczyny nie kupujcie jest faktycznie przepyszna
Ja wizyte mam za tydzień 23, ale jestem dobrej myśli oczywiście zawsze towarzyszy lekki niepokój, mocno jednak wierze że bedzie wszystko dobrze.
kokardkaa
Jakoś tak człowiek pewniej się czuje w drugim trymestrze, też nie mogę się doczekać tego 14tyg
Ja nawet nie kupuje tego mleczka bo pewnie wciągnełabym na raz
Ja nawet nie kupuje tego mleczka bo pewnie wciągnełabym na raz
Lisica.
Nie róbcie mi ochoty na słodkie! Ja nie powinnam jeść a aż ślinotoku dostałam jak przeczytałam o czekoladach, ptasim mleczku i cukierkach...
Kokardka w którym Lidlu byłaś? Było coś jeszcze czy się znów rzucili ludzie na towar? mnie te spodnie narciarskie interesują, kurtkę Młodemu kupiłam w 4F na promocji.
Kokardka w którym Lidlu byłaś? Było coś jeszcze czy się znów rzucili ludzie na towar? mnie te spodnie narciarskie interesują, kurtkę Młodemu kupiłam w 4F na promocji.
kokardkaa
Lisica ja byłam w Strzyżowie i kurtek i spodni było bardzo dużo, ale przeważnie na Lwowskiej kupuję i zawsze coś zostawało, nawet czasem miałam wrażenie że tam taki śmietnik co nie zejdzie w okolicznych lidlach to zwożą właśnie tam
reklama