reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Ja tez mam wizyte we wtorek i tak naprawde to sie doczekac nie moge, chce wiedziec czy wszytko jest ok czy nie bo juz mam dosc tak chodzic w niepewnosci....

reklama
Eewelina bardzo Ci współczuję trzymaj się mocno!

Ja mam usg dopiero 27...a do tej pory miałam tylko raz miesiąc temu. Nie mam żadnych niepokojących objawów więc jestem dobrej myśli, że wszystko ok.

Ewelina przykro mi, aż łezki płyną. ja miałam zabieg w znieczuleniu miejscowym i tego samego dnia wyszłam a po narkozie musi sie zostac w szpitalu- ja tego nie chciałam, tule mocno

Witam dziewczynki, u mnie dziś zaczyna się 13tydz jeszcze kilka dni i pierwszy trymestr będę mieć za sobą.
Byłam dziś w lidlu po kurteczke dla synka, chciałam jeszcze kombinezon jednoczęściowy ale już nie było wogóle chyba było tylko ze dwie sztuki w największym rozmiarze bo ani śladu po nich.
Aaa któraś z Was nie "polecała" wedlowskiej karmelovej czekolady hehe kupiłam i stwierdzam że masz racje, dziewczyny nie kupujcie jest faktycznie przepyszna ;)

Ja wizyte mam za tydzień 23, ale jestem dobrej myśli oczywiście zawsze towarzyszy lekki niepokój, mocno jednak wierze że bedzie wszystko dobrze.

Kokardkaa ale masz fajnie ze juz zbliża się drugi trymestr... Zawsze to mniej stresu:) ja ostatnio zjadlam prawie cale pudełko ptasiego mleczka z wedla karmelowego:) więcej nie kupie bo pekne chyba:)

Nie róbcie mi ochoty na słodkie! Ja nie powinnam jeść :-p a aż ślinotoku dostałam jak przeczytałam o czekoladach, ptasim mleczku i cukierkach...

Kokardka w którym Lidlu byłaś? Było coś jeszcze czy się znów rzucili ludzie na towar? :-D mnie te spodnie narciarskie interesują, kurtkę Młodemu kupiłam w 4F na promocji.

Lisica ja byłam w Strzyżowie i kurtek i spodni było bardzo dużo, ale przeważnie na Lwowskiej kupuję i zawsze coś zostawało, nawet czasem miałam wrażenie że tam taki śmietnik co nie zejdzie w okolicznych lidlach to zwożą właśnie tam ;)

reklama
Do góry