kropeczka24
Fanka BB :)
Didi nie przejmuje sie, ja tez juz w ciazowych ciuchach chodze. spodnie mi sie nie dopinaly, a teraz jest super wygodnie!
u mnie brzuszek juz dosyc widac, ale na wadze nie przebylo. myslicie ze to ok?
Matik pytalas chyba jaka plec podejrzewam. chcielismy dziewczynke i jakos myslelismy ze nam sie uda, ale teraz i mi i mezowi sie wydaje ze bedzie jednak chlopiec. Ty tez niepewna widze ;-) i tak i tak bedzie cudownie ;-)
co do prenatalnych/genetycznych to nie pomoge, bo ja jestem za granica i u nas maja wszyscy szczegolowe, nawet PAPPA.
vivid ale mialas przezycia
mieloneczka rozumiem ze mowisz ze genetyczne to nie to samo co USG pierwszego trymestru, a czym sie rozni? bo w tym USG pierwszego trymestru chyba standardowo mierza przyziernosc, to co jest dodatkowo przy genetycznym?
kropeczka a moge zapytac dlaczego macie zakaz seksu? my tez mielismy ale na koniec 9 tygodnia zostal zniesiony ;-)
Czarnulka super ze jutro mozesz juz wracac do domu!
Lisica ja juz dwa razy lecialam na USG z powodu paniki ale widze ze przez poronienia lekarze sa calkiem wyrozumiali.
Oczywiście że możesz:-) najpierw mieliśmy zakaz z powodu odklejonej kosmówki a teraz doszło do tego zapalenie i biorę globulki i też nie możemy ale doktorek powiedział że pomyli o zniesieniu zakazu jak się na następnej wizycie okaże że już wszystko jest ok