reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Didi nie przejmuje sie, ja tez juz w ciazowych ciuchach chodze. spodnie mi sie nie dopinaly, a teraz jest super wygodnie!

u mnie brzuszek juz dosyc widac, ale na wadze nie przebylo. myslicie ze to ok?

Matik pytalas chyba jaka plec podejrzewam. chcielismy dziewczynke i jakos myslelismy ze nam sie uda, ale teraz i mi i mezowi sie wydaje ze bedzie jednak chlopiec. Ty tez niepewna widze ;-) i tak i tak bedzie cudownie ;-)

co do prenatalnych/genetycznych to nie pomoge, bo ja jestem za granica i u nas maja wszyscy szczegolowe, nawet PAPPA.

vivid ale mialas przezycia :-D

mieloneczka rozumiem ze mowisz ze genetyczne to nie to samo co USG pierwszego trymestru, a czym sie rozni? bo w tym USG pierwszego trymestru chyba standardowo mierza przyziernosc, to co jest dodatkowo przy genetycznym?

kropeczka a moge zapytac dlaczego macie zakaz seksu? my tez mielismy ale na koniec 9 tygodnia zostal zniesiony ;-)

Czarnulka super ze jutro mozesz juz wracac do domu!

Lisica ja juz dwa razy lecialam na USG z powodu paniki :-D ale widze ze przez poronienia lekarze sa calkiem wyrozumiali.

Oczywiście że możesz:-) najpierw mieliśmy zakaz z powodu odklejonej kosmówki a teraz doszło do tego zapalenie i biorę globulki i też nie możemy ale doktorek powiedział że pomyli o zniesieniu zakazu jak się na następnej wizycie okaże że już wszystko jest ok

reklama
Didi ja też byłam częstym gościem na patologii, oby tym razem mnie to minęło, choć już pierwszy pobyt za mną... Mam nadzieję że ostatni przed porodem ;)

Nie pisz tak o tym stresia bo jak ja to naposalam na początku forum to uslyszalam ze wszytkich strasze i mam pesymistyczne podejscie :p

Oj niestety kochane stres od poczecia bedzie nam juz towarzyszyl do ostatnich dni naszego zycia, tez myslalam ze jak ruchy sie bedzie czuc to lzej, ze jak sie urodzi, ale niestety zmartwienia sie nasilaja tylko

U mnie drugi dzien bez mdlosci ba naplynela we mnie nowa energia wysprzatalam cala kuchnie w szafkach, pomylam meble, lodowke umymylam, lazienke, toalete, plytki wszedzie, jutro biore sie za pokoje, nastal cudowny stan takze trzeba wykorzystac poki trwa

Ja chodze na nfz i mialam bardzo duzo badan teraz to juz standard, przy pierwszym tyle nie mialam
To byla odpowiedź do tego posta ale cos mi forum pomieszalo :)

reklama
Do góry