reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Dzwonilam do poloznej w sprawie wybikow badan no i niesety to co w pierwszej czyli stan zapalny w moczu. To jet zecz ktora mam ciagle niesety ale bezobjawowy bakteriomocz jest nieleczony zazwyczaj. W ciazy leczyc go trzeba bo jest ryzyko jakiegis groźnego zapalenia w nerkach. Wiec czeka mnie napewno antybiotyk i niestety boje sie ze powróci po tym leczeniu jak bumerang... :(

To masz jak ja! Z córka też ciągle coś mialam z moczem jak nie bakterie to szczawiany. Teraz też mam jakąś infekcje i mam nadzieje ze z posiewu nic nie urośnie i ten urosept mi pomoże .

reklama
Ja mam prwdopodobnie nieprawidlowa budowe pecheza przec co mocz mi zalega i stad ciagly stan zapalny. Jak core rodzilam to mimo skorczow, 10 cm rozwarcia i jeszcze pratych ndziecko do kanalu rodnego nie schodzilo. Polozna na szczescie sie zorientowala co przeszkadza , zalozyla mi cewnik, conajmnie szklanka moczu jeszcze wyleciala i natychmiast dziecko weszlo w kanal i zaczelam przec :) Teraz od progu porodowki bede krzyczec ze chce cewnik :p

Asiaf po prostu TSH nie jest produkowane przez tarczyce tylko przysadke i jego wzrost wpływa na mniejsze wydzielanie hormonów tarczycy właśnie :)

Po pracy, ufff... ciężki dzień. Chce na zwolnienie :(

Hej dziewczynki ;-) u mnie dobrze wszystko ;-) wczoraj lekko bolały mnie plecy ale to raczej zasługa pracy, gdybym była w Polsce to chyba bym poszła na L4 a tutaj muszę pracować ile się da, jak najdłużej, może nawet do 8 jak dam radę haha !
Pozdrawiam was i powodzonka życzę! Buziaki

Hej dziewczynki ;-) u mnie dobrze wszystko ;-) wczoraj lekko bolały mnie plecy ale to raczej zasługa pracy, gdybym była w Polsce to chyba bym poszła na L4 a tutaj muszę pracować ile się da, jak najdłużej, może nawet do 8 jak dam radę haha !
Pozdrawiam was i powodzonka życzę! Buziaki

A czemu tak? Noe dadza ci zwolnienia czy ci sie kasa nie nalezy?

reklama
asiaf, takie zasady, wszystko mi sie należy, pracuję 5 lat u tego samego pracodawcy, jednak w uk nie ma czegoś takiego jak l4, a ja juz jest to płatne bardzo kiepsko np £50 na tydzień a wypłaty np 7 razy tyle ( oczywiście sa firmy państwowe ktore płaca 100%, moja do nich nie należy)takze jest zasadnicza różnica, poza tym im dłużej bede pracować tym dłużej bede miała macierzyńskie.

Do góry