reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Ewelina świetne wiadomości :-)
Dzisiaj ja wygralabym casting na śpiącego niedźwiedzia :-D rano przebudzilam się,zjadłam,zajrzałam do was i poszłam spać. I obudziłam się teraz. Wcale nie bardziej wypoczęta, wręcz przeciwnie. Ale co zrobić. Po dziecko do przedszkola trzeba zaraz jechać a do tego czasu trzeba się ogarnąć

reklama
Dziweczyny ktore sa w pierwszej ciazy , mojq rada: byczcie sie ile sie da bi na nastepna ciaze juz nie bedziecie miały tyle czasu :) To jest jedyny taki moment kedy faceci o was maja dbac i nikt w tym nie przeszkadza. Moj teraz o mnie dba taz ze zajmuje sie mala jak ja sobie na chwilw legne i to też nie zawsze sie uda.

święta prawda:) wezmę radę do serca, chociaż mój też o mnie bardzo dba, czasami jest to aż irytujące, tego nie wolno, czuję się jakbym była chora, ale w sumie to lepsze niż miałby być odwrotnie.

asiaf zgadzam się z Tobą, bo już takej laby jak w pierwszej ciąy nigdy nie będzie. Choć teraz narzekac nie mogę, bo Jaśko nie jest problemowym dzieckiem. Ale zamierzam i w tej ciąży trochę "poksiężniczkować" :)

Ewelinax5 świetna wiadomość, gratuluję :) Termin w moje urodziny :p

Ja dzisiaj z totalnym dołem, drażnią mnie pierdoły a na myśl, że mam jutro iść do pracy, chce mi się płakać :( Jeszcze mi doszło użeranie się z Urzędem Skarbowym :hmm: Ehhh dzień marudy

Dobra wiadomość moja fasolka ma 8tyg i 5 dni tak wyszło dziś z Usg niestety nie bylo widać bijącego serduszka i nic więcej oprócz ciemnej plamki ale pan doktor powiedział że sporo urosło od zeszłego tygodnia.Mnie to jednak nie uspokoiło,będe chyba bardziej spokojna jak wkońcu zrobią mi badania prenatalne,mam na 9 października ale czy to zrobią nie wiem bo robią dobiero między 11-13 tyg ciąży a u mnie będzie ledwo 9 wiec okarze że sami mnie tak zarejestrowali.I co ważne mam juz zapewnione L4 do końca ciąży

Ewelinax5 gratulacje wspaniałe wieści:)

Ostatnia edycja:
Rukmini- jesteś weterynarzem?
I tak, i nie.
Pracuję jako groomer. Strzygę psy, koty, świnki morskie i króliki.
Ale skończyłam weterynarię. Tylko z pracą po niej było kiepsko. Za tak śmieszne pieniądze, że podziękowałam za pracę w zawodzie.

Stres mnie zaraz wykończy.

I strasznie jestem zmęczona. W ogóle bardzo szybko się męczę.

I wiem już, czemu należy się przerzucić na stacjonarny rower ze zwykłego.
Linka hamulcowa mi pękła podczas hamowania i zaliczyłam glebę. Na szczęście niegroźnie (stojący już rower nagle wyrwał się do przodu, gdy hamulec puścił). :cool2:

Niestety choć pytałam nie została udzielona mi informacja,powiedział mi tylko że za bardzo panikuje i za dużo chce wiedzieć a dzidzia rośnie i się rozwija :( i tyle wiem,dlatego czekam na badania prenatalne jak na zbawienie,czemu niewidać? nie mam pojęcia moze takie Usg tylko plamkę widziałam żadnych kształtów poprostu nic:(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry