reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Witam was niedzielnie z łóżka ;-)
Lenię się dziś, mój B w pracy, ale góra do 1, więc jeszcze trochę.
Wczoraj bylismy na imprezie i wszyscy znajomi juz wiedzą o moim stanie ;) wszyscy sie bardzo cieszą ;)
Zjadłam zupkę chińską na śniadanie ;) bardzo odżywczo...
Mam zamiar wyciągnać B na zakupy popołudniu bo dosłownie zostałam z 3 parami getrów, o jeansach już mogę zapomnieć,
Chcę kupić jakieś spodnie dresowe żeby na codzień móc chodzić bo w getrach już za zimno, szczególnie rano.
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.

reklama
Witam. Mialam okropny dziś sen...że krwawilam i tak się przestraszylam że pół nocy nie spałam. Corcia szczęśliwa wróciła z wesela wyjezdzila się limuzyna pojadla foundy

Passoa ale że już tak brzuszek urósł?

Katagorka współczuję snu, a raczej koszmaru. Ja już 3 razy snilam o tym, że krwawię i niestety się to spełniło. Od wtorku do czwartku byłam w szpitalu na obserwacji...

A dziś mnie pobolewa podbrzusze, tak dziwnie kuje. Czekam na wtorek i na usg, mam nadzieję że już zobaczę serduszko.

Nie wiem czy urósł, ale jest tak wzdęty ze jak zapnę jeansy to mi oponka wystaje poza spodnie, co wygląda koszmarnie, a brzucha już nie daję rady wciągnąć ;-) pewnie przez te zaparcia ... :/

Lisica, a który już tydzień u ciebie ?

Witam niedzielnie :)

Mój P poszedł przed chwilą do pracy więc i ja się dzisiaj będę lenic :p

Passoa ja mam też pokaźny brzuchol, mimo że zaparć nie mam :( ale póki co w jeansy się mieszczę a opona mi nie wychodzi tylko normalny brzuch.

Miłej niedzieli kochane :*

p.s. zaczęłam dzisiaj 9 tydzień :D:D

A ja sie juz gubię w tych tygodniach...
Z usg wynikalo ze 23.09 mialam 6 tydz i jeden dzien a wedlug okresu to jest 8 tydzien..
Czyli jak na to patrzeć np w opisach ciazy tydzien po tygodniu ?

Passoa ja patrzę wg OM mimo że moje szkraby w 7t2dz odpowiadały 6t5dz. Dziś mam równo 8tydz czyli jak Asia zaczęłam 9 tydz.alez to leci. Ja dobrze wiem kiedy zaszłam e ciążę owulke miałam dokładnie w 14 dniu cyklu na 28 wiec idealnie wg OM idę.wiadomo ze lekarze nie do końca dokładnie wymierza datę bo dzidzie są tak małe wystarczy 1 mm mniej i juz o kilka dni młodszy. Wychodzi ze jeden z moich bliźniąt jest o 2dni mlodszy od drugiego. A to niemożliwe

A mnie coś w cycki kuje. Bolą mnie, ale nie tak typowo, tylko własnie jakby mi ktoś igiełki w nie wbijał.
Teraz trochę przeszło, ale wczoraj wieczorem i dziś rano było to dość irytujące.
Aż sobie sportowy stanik założyłam, żeby w zwykłym się nie gnieść.

reklama
Do góry