reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Dzień dobry :) Kolejna bezsenna się przyłącza :p a w dzień będę zombiak .... apropo snu. Dziewczyny czy Wam też hormony dają popis w postaci bardzo ekhm... erotycznych snów? Mile to nawet ale kurcze poza tym zero ochoty na przytulanie :p

Udanego dnia Wam życzę :D

reklama
Dziewczyny nie wiem jak Wy ale ja bym chciała żeby już był grudzień- był by już półmetek ciąży , koniec nudności i wymiotów, i były by słodkie kopniaki naszych maluszkow

Tez bym chciała tyle ze boje się tego ciśnienia Mojego w połowie ciąży by nie wzroslo, bo bym musiała w szpitalu lezec buuu... Ale liczę ze tabletki pomogą...

Aż tak mecza? Musi być ciężko, ja póki co nie mam nudnosci ale może później... Wszystko zniose ale nie chce do szpitala jak bym tak musiała 2msc np leżeć o Boże... Z drugiej strony żeby maluszek był cały i zdrowy warto, właśnie to tak jest to wymioty, to cukier, to cisnienie, to krwiak itp

Witam się i ja w przeciwieństwie do was to ja ledwo sie zwlokłam z łóżka :p mogę spać cały dzień i całą noc hehe Co do snów to ja mam różne ale wszystkie mega realne i wyraźne a nigdy tak nie miałam.

Ja wizyte mam dopiero o 16

reklama
Najlepszy jest mój mąż mowie do niego ze musimy wcześniej się przygotować nie miesiąc przed porodem a dwa bo jak bym musiała do szpitala to kto to ogarnie a on "no ja pojadę do pepco i kupię ciuszki" pytam go na jaki rozmiar czy wie a on ze no na 56:-)=

Do góry