reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Zahri ja mam sny erotyczne, w I ciąży też miałam :-)

Trzymam kciuki za wizyty.
Współczuję wymiotów, ja moich mdłości też mam dość :-(
Co do rozmiarów ubranek to ja kupowałam na 56 przy Martynce, ale ona była mała 53cm i 2960. Wsz kompletowałam na allegro w 8 mcu.
Co do żywo czerwonej krwi, u mnie tak objawił się krwiak.

reklama
AnnaMaria - ja pracuję w labo i według mnie wyniko masz całkiem ok.
Wynik osadu moczu tez ok. Do 10 leukocytów może być. To nadal norma.

Jedynie co to ciała ketonowe masz obecne co oznacza, że być może za mało jesz ogólnie i za mało zawiera to węglowodanów lub dręczą cię wymioty lub biegunka...
Ew. Jesz dużo rzeczy tłustych ;)
To tyle.
Miłego dnia!
Kciuki za wizytujące.

Edit

Widzę, że piszecie o przygotowaniach wyprawki :) ja też mam zamiar zacząć w okolicach lutego. Ale pierwszy zakup poczynię gdy tylko płeć szkrabów poznam ;)

Ostatnia edycja:
Hey, Ja właśnie w drodze na wizytę.
Wymioty z rana obowiązkowo.
W dodatku w nocy do 3 nie spałam... Po głowie chodziła mi ta dzisiejsza wizyta...nawet próbowałam układać różne scenariusze...

Co do snów... Do erotycznego jeszcze nie doszłam, aczkolwiek śnią mi się mega bzdury. Taki zresztą był jeden z symptomów ciąży ;)

Piękne bliźniaki na zdjęciu , 12 lat temu usg nie było takie wyraźne :)
Mam kasetę z nagraniem z tamtych czasów to nawet nie za bardzo teraz wiem co i gdzie ha ha ;)

Dziewczyny prosze o kciuki dzis mam egzamin praktyczny z koloryzacji :)

Dziewczyny ponawiam pytanie jak z L4?bo mi lekarz póki co nic o tym nie mówił, chyba że musi być widoczne serduszko w usg i ewentualnie wtedy ale z drugiej strony co ma to do rzeczy..

A właśnie i w którym tygodniu wy widzialyscie juz bijące serduszko z zarodkiem? Bo mi doktorka pow ze serce z zarodkiem pojawia się po około 2 tygodniach od momentu pojawienia się pęcherzyka około 6-7tygodnia

reklama
Ewelina mi l4 sam powiedział ze wypisuje. Ale lekarze na początku nie chcą raczej wypisywać bo ciaza to nie przeciwwskazania do pracy przynajmniej na początku. Chyba ze komuś coś się dzieje. Ja w pierwszej ciąży pracował do 6 mies - jestem ksiegowa. Teraz planowałam pracować tylko do końca roku ale oczywiście zweryfikowaly się szybko moje plany.
Jak masz prace gdzie dźwiga sz albo ciezka powiedz ginowi by dał ci zwolnienie.

Ja miałam wszystko zaplanowane dla dziecka.uklad pokoju meble wózek a okazało się ze bliźniaki. Plan legl w gruzach.

Do góry