reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

No powiem ci ze duzo osob twierdzi ze dziala na nie lepiej apap niz zwykly paracetamol.
Czemu nie odnislas sie do bardziej zblizonego porownaniabjak tabletki hormonalne? Wszystkie tak samo dzialaja i maja dla kobiety takie same skutki uboczne ?? No wybacz...
I w zadnym momencie nie pisałam o funkcji tylko od poczatku o skutkach ubocznych, przeciez to nimi straszyłam dziewczyny...
Po drugie ani razu nie pisałam o szwagierce tylko o bratowej, wiec chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem.
Jedyne z czym sie zgadzam to wiekszosc kopi lekow jest zrobiona dla zysku.

reklama
Aśka ja nie mam zamiaru dyskutować z kimś kto pozjadał wszystkie rozumy. I tak u góry napisałaś, że nie wszystkie leki posiadajace progesteron będą działały tak samo....
Co do tabsów hormonalnych to są ich różne rodzaje jednoskładnikowe, dwuskładnikowe. Ale wszystkie działanie mają takie samo. I pewnie różne są dawki hormonów w tabletce bo po coś robi się przed zapisaniem antyków profil hormonalny.

Za tą szwagierkę to faktycznie przepraszam mój błąd.

Zgadzasz się, że kopie leków są zrobione dla zysków a piszesz, że apap jest lepszy niż paracetamol.. No to dla zysku czy jednak skuteczność tego samego leku się zmienia? Zdecyduj się.

Katka nie bede z toba dyskutowac bo nie umiesz czytać ze zrozumienie. Ja nie napisałam że ja uważam ze apap jest lepszy tylko ze sa ludzie któży twierdza ze apap na nich lepiej działa.
Nie napisalam ze wszystkie leki posiadajac progesteron beda dzialaly tak samo bo ja wogule nie pisze o dzialaniu tylko o skutkach ubocznych. I gwarantuje ze tabletki hormonalne dwuskladnikowe z ta sama iloscia skladnika aktywnegobale innych firm i o innych nazwach jedne u danej kobiety moga np. Zmniejszac popęd a drugie np. Zwiekszać apetyt. I nie zaprzeczysz. I tak samo jest z innymi lekami....

Suselku jaki duży dzidziolek super gratuluje

Tak miałam poziom cukru sprawdzany teraz czekam na wyniki do 2 dni czyli w piątek na bank bedą i na wizyte idę albo w piątek albo w poniedziałek jeszcze nie wiem

Tu w Hiszpani nie ma dupchastonu tylko ultogestan 100 i 200

Myśle ze każdy musi ze swoimi poradami trochę sie wstrzymać ;) mimo ze chce dobrze
Dziewczynki spokojnie :)

Do dziewczyny z krwawieniem przeszłam kilka poronień i wiem ze sa każdym razem kiedy jest to żywa czerwona krew a nie brązowa to należy zgłaszać lekarzowi on bedzie wiedział co zrobić wiec moze zadzwoń do lekarza albo szpitala moze wystarczy zwiekszyć progesteron
Trzymam kciuki zeby przestało

Dobranoc kochane

Hej śpiochy :p
ja cierpię na bezsenność, nie śpię już od 4 rana masakra jakaś.

Jejku dziewczyny o co tyle hałasu? Warto troche zluzować :-)

wczoraj wieczorem miałam bóle u dołu brzucha z prawej strony, taki ciągnący ból, kurde czy to kiedyś minie?

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś, samych dobrych wieści się nasłuchajcie :-)

Miłego dnia :-*

Witam rownież :)

Monika ja mam podobnie od kilku dni, dzisiaj też od 4 nie śpię, jakoś wylezalam do teraz i zaczynam się szykować do pracy.

Dziewczyny proszę nie kłóccie się, atmosfera robi się nieprzyjemna a przecież nie o to chodzi na tym forum :sly:

Miłego dnia mamuśki :)

Ja od 5 nie śpię i tak od kilku dni, co prawda dziś 1noc gdy nie budził mnie bił brzucha i to rozciąganie jak to my mowimy:) teraz co myślę czy wszystko ok ze bólu nie ma już... He

reklama
Do góry