reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Auralka jako świeżo upieczona farmaceutka mogę śmiało stwierdzić że powinna dać Ci ze zniżką skoro lekarka się nie określiła :)

a ja leżę i pachnę i się nudzę :) Mdłości trochę mnie męczyły ale nie jest aż tak źle. Da się wytrzymać :)

No to ja jako pierwsza pochwalę się moim brzucholem :p w zeszłej ciąży taki miałam chyba w 16 tyg :D

śliczny brzuszek umnie też już się pojawił jestem szczuplutka i myślałam że będe musiała czekać na brzusio a tu już troszkę widać ale i tak najwięcej jak narazie wywaliło mi cycuszki :-p

reklama
Zahri w pierwsze j juz przed miesiaczka mnie kulo powiem ci ze wczoraj bylam widzialam pecherzyk cialko w środku ale zarodka nie

Zahri staraj się więcej odpoczywać jak masz prace siedząca to staraj się co jakiś czas zrobić spacer po biurze i nie siedź zgieta mocno.

Ja tylko leżę i wstaje do WC. Jak leżę nic mnie nie boli jak wstaje trochę się pozginam to bardzo boli.ale ja to inna historia. W pierwszej ciąży miałam tylko lekkie klucia jajnika i lekkie bóle podbrzusza czasami

Hey, u mnie dzień wyjca dziś... Wczoraj przed snem wymiotowałam jeszcze 2 x i dziś tez przed śniadaniem... Brak mi już sił.... chodzę oi poplakuje :( naczytalam się przy okazji o odwodnieniu i teraz boje się jutrzejszej wizyty :(

Jeśli to jest ten stan błogosławiony, to ja nie wiem....
Ja to zanim zaszłam w ciąże myślałam że te wszystkie kobiety w ciąży wymyślają o tych dolegliwościach a sama teraz wiem jak to jest i że nie przesadzały dla mnie najgorsze są te mdłości i senność czasami w pracy myśle że nie dam rady wytrzymać :-)

Witam was kochane ;-) naczytałam się, nadrobiłam ale jakbym teraz miała streścić co i gdzie to nie wiem, chyba faktycznie powinno być u nas majóweczek więcej tematów.

Dziś byliśmy z moim B na pierwszym usg i widzieliśmy naszą fasolkę i serduszko bijące, oczywiście oboje się popłakaliśmy ( ja bardziej ) i pani podała mi husteczki a ja zamiast oczu wytarłam żel z brzucha ;-) haha

Byłam taka szczęśliwa, mogłabym góry przenosić dopóki nie zobaczyłam krwi na bieliźnie ;(

Pani dziś powiedziała ze nie widzi nic niepokojącego, nawet na karcie zaznaczyła ze jest ok, ze jest jeden fasolek, ze widzi mózg i ze serduszko bije... A teraz ta krew... A juz myślałam że bedę mogła zacząć w 100% cieszyć się ciążą to znów mam zmartwienie...

Jeszcze chciałam napisać do tej dziewczyny która wyjechała na drugą ze jest lekarzem... No porażka wiadomo ze ona nikomu diagnozy nie stawia, a my tutaj piszemy po porady, zeby się uspokoić albo dowiedzieć czy ktoś miał tak samo... Doradzić...
Sory ale nie pamietam jeszcze ników i piszę z telefonu wiec nie umiem cytować bo za duzo stron ...

Życzę wam miłego wieczorku
(Ja dopiero z pracy wracam)

Czarnulka
radze nie czytac internetu bo zwarjujemy obie.
Mam nadzieje ze lekarz jakos zaradzi jutro i poczujesz sie w koncu lepiej, trzymaj sie :-*

Passoa jeżeli po badaniu to może być po nim krwawienie.ja np mam krucha szyjkę i po badaniu tez czasem krwawie.gdyby to było coś poważnego to lekarka by widziala

reklama
Karenm- staram się nie przeginać ale mam specyficzna pracę i nie zawsze się da. W dodatku pod koniec września kończy mi się umowa. ... mam podpisana druga już ale jeszcze nie weszła w życie wiec musze trzymać buzie na kłódkę i nie dzielić się szczęściem :/ Ehhh chyba o zwolnieniu pomyślę, drażliwy temat trochę-co sądzicie?

Do góry