reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Teraz zobaczyłam jeden mały skrzep, ja zwiriuję, tak się boję, krew była normalna czerwona, ani jasna ani ciemna i teraz jest na papierze po sikaniu ;( nic mnie nie boli, nic kompletnie, tylko ta krew...
Jeszcze mój B jest na nocce ;(

reklama
Kropeczka tylko wiesz ciężko jest myśleć np o krwawię jak fajnie, albo wymiotuję z krwią ale to nic i tak jest super.
Dobrze jest mówić o pozytywnym myśleniu komuś u kogo wszystko jest ok.

Dziękuję za gratulacje ;-)

Nie nie miałam dopochwowo, jestem w uk i raczej nikt mnie nie zbada od środka...
Miałam tylko usg po brzuszku.
Położna powiedziała ze to 6 tydz i 1 dzień ( około) a dzidziuś ma 5 mm ;-)
Nie oto mi chodzi sama krwwię dostałam duposhan i akard i gdy tylko coś się dzieję lece do lekarza ale wierzę że jak będę brała leki i dbała o siebie a nie nakręcala się to będzie ok ja już taka jestem pozytywne myslenie jest dlamnie lepsze niż się zama
rtwianie nie chodzilo mi żeby kogoś urazić

Czarnulka a ty mówiłaś o takich mocnych wymiotach lekarzowi? Bo kest taka przypadłość własnie z wymiotami ciaglymi w ciazy nie pamietam jak to sie nazywa.
A bierzesz duphaston?
Bo dziewczyny maja tubracje on moze potwegować mdlosci, zwiekszasc sennosc a nawet prowadzić do mikro wylewów w muzgu kture skutkuja stanami prawie depresyjnymi, zalamanie nerwowym, omdlewabiem itd. Moja bratowa to miala i musiala zmienic na luteinkę.

Passoa1705 Wiesz co ja też krwawiłam i nic mnie nie bolało a wczoraj na wizycie dowiedziałm się od gina że dzidzia się nie dokleiła (tak to nazwał )i z tąd to krwawienie i te leki ale jeżeli u ciebie nic nie pokazało na dzisiejszej wizycie a teraz zauważyłaś krew to zgłoś się na dyżur do szpitala

reklama
Do góry