reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Teraz zobaczyłam jeden mały skrzep, ja zwiriuję, tak się boję, krew była normalna czerwona, ani jasna ani ciemna i teraz jest na papierze po sikaniu ;( nic mnie nie boli, nic kompletnie, tylko ta krew...
Jeszcze mój B jest na nocce ;(

reklama
Kropeczka tylko wiesz ciężko jest myśleć np o krwawię jak fajnie, albo wymiotuję z krwią ale to nic i tak jest super.
Dobrze jest mówić o pozytywnym myśleniu komuś u kogo wszystko jest ok.

Dziękuję za gratulacje ;-)

Nie nie miałam dopochwowo, jestem w uk i raczej nikt mnie nie zbada od środka...
Miałam tylko usg po brzuszku.
Położna powiedziała ze to 6 tydz i 1 dzień ( około) a dzidziuś ma 5 mm ;-)
Nie oto mi chodzi sama krwwię dostałam duposhan i akard i gdy tylko coś się dzieję lece do lekarza ale wierzę że jak będę brała leki i dbała o siebie a nie nakręcala się to będzie ok ja już taka jestem pozytywne myslenie jest dlamnie lepsze niż się zama
rtwianie nie chodzilo mi żeby kogoś urazić

Czarnulka a ty mówiłaś o takich mocnych wymiotach lekarzowi? Bo kest taka przypadłość własnie z wymiotami ciaglymi w ciazy nie pamietam jak to sie nazywa.
A bierzesz duphaston?
Bo dziewczyny maja tubracje on moze potwegować mdlosci, zwiekszasc sennosc a nawet prowadzić do mikro wylewów w muzgu kture skutkuja stanami prawie depresyjnymi, zalamanie nerwowym, omdlewabiem itd. Moja bratowa to miala i musiala zmienic na luteinkę.

Passoa1705 Wiesz co ja też krwawiłam i nic mnie nie bolało a wczoraj na wizycie dowiedziałm się od gina że dzidzia się nie dokleiła (tak to nazwał )i z tąd to krwawienie i te leki ale jeżeli u ciebie nic nie pokazało na dzisiejszej wizycie a teraz zauważyłaś krew to zgłoś się na dyżur do szpitala

reklama
Do góry