reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Co do herbat, to melisa nie ma przeciwwskazań, a z miętą trzeba uważać po porodzie, bo w dużych ilościach może hamować laktację

reklama
U mnie ok. Mam kartę ciąży :-) co do bólów pleców to mam brać Aspargin (magnez i potas) i nospę i raczej się oszczędzać :-/ oczywiście nie współżyć i nie kąpać się w wannie

Hey, u mnie dzień wyjca dziś... Wczoraj przed snem wymiotowałam jeszcze 2 x i dziś tez przed śniadaniem... Brak mi już sił.... chodzę oi poplakuje :( naczytalam się przy okazji o odwodnieniu i teraz boje się jutrzejszej wizyty :(

Jeśli to jest ten stan błogosławiony, to ja nie wiem....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiem, że bolą Was brzuchole ale jak bardzo? Mnie dzisiaj przez większość dnia kłuje w prawym boku na dole i zaczynam się martwić trochę...to aż tak?! Może ja przeginam z pracą? Bardzo się oszczędzacie? Nie dzwigam ani nic z tych rzeczy ale dużo się ruszam, schylam, coś tam podnoszę, przenoszę a do tego też sporo stresu i pracy przed kompem.

Czarnulka7891- u mnie też wyjcowo :/ w ogóle jakieś skrajne nastroje. Ale grunt to się nie dać! Nie?:confused:

reklama
Didi20- a może jeszcze trochę za wcześnie na boleści? Mnie tak "naiwaniać" zaczęło dopiero jakiś tydzień temu. Uszy do góry! Kiedy kontrola?

Do góry