reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Milli- ja biorę tez duphaston od wczoraj i jestem senna i zmęczona.Prędzej tez ciągle mi się chciało spać, a teraz jeszcze się nasiliło. Dziś spałam w dzień 4 godziny i dalej mi się chce:szok:

Noo ja z tym cukrem jak pójdę to poradni to dopiero będę miała wskazane co jeść... Dieta pewnie i tyle, ale czego się nie zrobi by malenstwo było zdrowe...

Hej Dziewczynki:-)
Was nadrobic to jakas masakra, jedziecie z tym koksem ostro.
Ja narazie bez mdlosci, ale juz dzis z kawy przezucilam sie na herbate z cytryna.
O ciazowych komplikacjach wogole :-) Przyjmuje ze wszystko bedzie dobrze.
Na sniadanie dzis zjadlam bule z pomidorkiem i cebulka bo jak tylko poczulam cos wedzonego z lodowki to musialam ja zamknac.
Dzis w pracy powiedzialam szefowi o ciazy:-) poszlo gladko.
A teraz siedze wygodnie na kanapie i ogladam na necie....WÒZKI!!!:-)

Mam problem może ktoras z was będzie wiedziała jak to powinno być? Dostałam wczoraj receptę na clexan i on w aptece występuje w dwóch cenach tzn. Refundowany i pełnopłatny (różnica w cenie gigantyczna) , ale lekarka nie wpisała nic odnośnie odpłatności czyli nie ma ani wpisanej refundacji ani że to pełnopłatny lek będzie. I teraz nie wiem czy mi go sprzedadzą z refundacja czy bez? Help

Auralka jako świeżo upieczona farmaceutka mogę śmiało stwierdzić że powinna dać Ci ze zniżką skoro lekarka się nie określiła :)

a ja leżę i pachnę i się nudzę :) Mdłości trochę mnie męczyły ale nie jest aż tak źle. Da się wytrzymać :)

No to ja jako pierwsza pochwalę się moim brzucholem :p w zeszłej ciąży taki miałam chyba w 16 tyg :D

Załączniki

• 10712161_710098095727136_869247485_o.jpg
    10712161_710098095727136_869247485_o.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 52
Auralka ja z tą receptą nie pomogę.

Przypomniało mi się jeszcze że czerwonej herbaty nue mozna a sery pleśniowe jeśli są z mleka pasteryzowanego a w większości z tskiego są w pl to można wcinać ;)

Hehe mój brzuch hehe nie ma mowy ;) ;)

reklama
Do góry