reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Ej czemu nie nie wchodzą sówaczki??
Mam ustawione dobrze w sygnaturze bo się dobrze wyświetlają...

Oooo Już sa, sorry:p

Aurelka podnioslas mnie na duchu, Dziękuję Ci:) chodzę do Enel medu na wizyty ale lekarz u którego byłam 3razy wczoraj powiedział ze nie podejmie się prowadzenia tej ciąży bo to ciąża wysokiego ryzyka i musi być to ktoś kto ma doświadczenie w prowadzeniu patologii ciąży, dał skierowanie do tej poradni ale nie mam lekarza teraz..polecił mi doktorke z Enel medu która pracuje w szpitalu na Solcu, to dr. ZAWADZKA Joanna dziś idę na wizytę do niej i zapytam czy jest w stanie prowadzić ta ciaze... A o porodzie to nie wiem sama gdzie powinnam czy na Karowej, Inflanckiej, za pewno tam gdzie jest patologia ciąży...

Wreszcie jest ktoś kto mnie jakoś umie naprowadzic na to co najważniejsze, idę na 18.40 choć szczerze mam dość... Miałam od 15wrzesnia jak dowiedziałam się że jestem w ciąży 4usg a jestem w 5 tyg i 4dniu, nic trzymajcie kciuki za dzis

Dziewczyny ale ja jestem zla, zla sama na siebie. Chyba juz z tydzien wcinam sobie spokojnie metke, bo to jedyne co wchodzi mi z jedzenia a teraz mie oswiecilo ze nie mozna..... :-( kochane moglo sie cos stac??? Chyba oszaleje z tej niewiedzy i juz nic noe bede jadla.... Eh ale jestem zla :-\

Monika ale taka kupna w foliowych woreczkach prawda?? Ona jest pasteryzowana, czy tez liofilizowana czy inne swiństwa jej robia wiec ona tylko teoretycznie jest surowa. Daj sobie z nia spokój na wszelki wypadek ale nie musisz moeć wyrzutow sumienia.

reklama
Do góry